folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hesaplar / Üyelikler
linefolder Hotfile İle Para Ve Premium Kazanmak İstermisiniz ?

Hotfile İle Para Ve Premium Kazanmak İstermisiniz ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

HOTFİLE İLE PARA KAZANMAK İSTER MİSİN?

http://img29.imageshack.us/img29/7696/adszbn.jpg

http://img28.imageshack.us/img28/9396/80187495.jpg

Arkadaşlar ben uzun süredir kullanıyorum ve gerçekten güzel bir sistem. Siz dosyalarınızı upload edin, birkaç forumda yayınlayın; para tıkır tıkır toplansın.

Özellikleri;

+ Up/Down hızı yüksek.

+ 15$ Minimum ödeme.

+ Bol ödeme seçeneği.

+ Haftalık ödeme.

+ Remote upload.

+ 1000 download başı 15$'a kadar ücret.

Rank Sistemine Göre Çalışır ( Rank Yükseldikçe Kazancınızda Artar )

Nasıl Rank (Rütbe) Yükseltebilirim?

Rank yükseltmek için yapılabilecekler sunlar:

1. Paylaşımlarınızın konusunu güncelleyebileceğiniz türden seçin,

Örnek: Bir dizinin tüm bölümleri. Yeni bölümleri günceleyebilirsiniz.

2. Paylaşım yaptınız ancak dosyanız 1 haftadan uzun bir süredir yüklenmiyor görünüyor, o halde silin gitsin. Böylece onun yükünden kurtulmuş olacaksınız.

3. Paylaşmayacağınız dosyaları upload etmeyin. Her yüklenmeyen dosya rankınızı biraz daha düşürecektir

xxxReferansımla Üye Olanlara Edeceğim Yardımlarla Para Kazanmayı Garantiliyorum.xxx

Ücretler her 1000 download için geçerlidir. Bu rakam gözünüzü pek korkutmasın. İnanın bana 3 gün içinde bu sayıya ulaşabilirsiniz, yeter ki daha çok sitede paylaşım yapın.

Arkadaşlar, para kazanmak istiyorsanız biraz da sabırlı olmanızı tavsiye ederim.

1 ay gibi bir süre zarfında rankınız yükselecek ve asıl para o zaman gelmeye başlayacaktır.

Benim bu miktara gelmem 20 günümü aldı. Hotfile.com paranızı her pazartesi ödeyecektir. Paypala ödeme seçeneğine hesabınızı yazıp ayarları kaydetmeniz yeterli. Eğer paypalda hesabınız yok ise bu linkten hemen edinebilirsiniz:

PayPal'a Üye Olmak İçin Tıklayın

https://www.paypal.com/tr/cgi-bin/webscr?cmd=_flow&SESSION=lCPGELlY5b5HOfrYOxhzf2vNSrv9rfS_ppX0OQs-_09viz1zJfvEttjr2Mq&dispatch=5885d80a13c0db1f8e263663d3faee8d9384d85353843a619606282818e091d0

Unutmadan birde referans olayı var. Eğer sizde referans linkinizi yayınlarsanız ve insanlar bu linkten giriş yaparak upload yapar ise onların kazandığı paranın %20'sini hotfile size bonus olarak veriyor. Referans linklerinden üye olmanın size kaybettireceği hiçbir şey yok.Yani sizden para falan kesildiği yok. Eğer üye olmak istiyor iseniz işte benim referans linkim.

Referans linkim ile üye olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Sizde arkadaşlarınıza veya sitelere kendi referans linkinizi yayınlayabilirsiniz.

Evet arkadaşlar, umarım yardımcı olabilmişimdir. Eğer kafanıza takılan bir şey olursa buraya yazın elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Şimdiden hepinize bol kazançlar.

xxxReferansımla Üye Olanlara Edeceğim Yardımlarla Para Kazanmayı Garantiliyorumxxx

"Referans Bilgi İçin İletişim: mfatihbodur@gmail.com "

Referans Link Vermek Yasak olduğu için veremiyorum fakat bana destek olmak isterseniz referans linkimi pm olarak isteyebilirsiniz.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kadirozdemir
    kadirozdemir's avatar
    Erkek

normal forum degıl hocam burası başlıga dıkat et

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    🧿
    BlackApple
    BlackApple's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Ban geliyor sanki :| bir konuda yapılmaması gereken 10 kusurlu hareketi yapmışssın hocam

+büyük harfle başlık

+gereksiz yere renkli ,kalın ve büyük yazmak

+ref link

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Hocam tümü büyük harfle konu açmak yasak düzenle yoksa silinir.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

sanırım birz adam oldu :) tşk ederim uyarılarınız için

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

2006 dan beri üyesin refli link vermenin tarikat felsefesine aykırı oldugunu bilmiyor musun ?

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

bilmiyorum son bi iki haftadır aktifim bu sitede. 2006dan beri ilk defa giriyorum yani anlayacağınız.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

uff vay be zengin olcaz sonunda.Tüh aklıma yanayım ben nasıl düşünemedim daha önce bunu.tüh tüh tüh.

brn kafamı duvarlara vurmaa gidiyorum dnücem

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheLaz
    TheLaz's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Başarabilirim Kazanabilirim !

[URL=https://datesnow.life]Verified Women[/URL]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    command3r
    command3r's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

arkadaşım geçen 103 dolar kazanmştı baya güzel bir sistem boş vaktim olsaydı bende katılırdım

djarum black kanka
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

benmde bir haftam var işte.. premium parası kazanmya çalışıyorum :) hadi arkadaşlar fatih' e yardım fatih'e yardım :D link patlak da olsa yardım :D

Toplam Hit: 2879 Toplam Mesaj: 14