folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Hotfile Kazanılacak Parada Son Nokta

Hotfile Kazanılacak Parada Son Nokta

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

1 yıla gerek yok dostum ne kadar emek o kadar karşılık zamanla deneyim elde edersiniz. Bu işten günde 1000 dolar kazananlar var muhtemelen bizim aramızdada yüksek oranda kazananlar var ama ortaya çıkmıyorlardır:) Belirli bir sermaye ve yapılacak bir iki işlem ile ciddi bir kazanç kapısı. sonuç olarak 10 küsür dolar hiçte öyle varılacak son nokta filan değil:)

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

belki birşeyler daha paylaşma imkanım olacak fakat upload çok yavaş oluyor. 200 mb için 3 saate yakın bekledim. daha hızlı upload yapabilmek için bir yöntem program vs varmıdır?

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpermMan
    SpermMan's avatar
    Erkek

çizik :)

-
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

Bazı sorularım olacak ;

- Hotfile kayıt oldum bir dosya yayınladım 16 kere indirilmiş şimdi sayılıyormu 16 indirme ,

- Kaç kere indirilmesi lazım ,

- Yoksa para kazanma sadece para ile alınan üyeliklere mi ?

Sorularım şimdilik bunlar cevap verirseniz çok sevinirim .

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qUAreSma7
    qUAreSma7's avatar
    Erkek
    e2 bunu yazdı:
    -----------------------------

Bazı sorularım olacak ;

- Hotfile kayıt oldum bir dosya yayınladım 16 kere indirilmiş şimdi sayılıyormu 16 indirme ,

Evet 16 indirme sayılır. Bi sınırı yok ama parayı 15 $ olunca gönderiyorlar. Hayır free olarak da üye olabilirsin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Her indirmede ücret alırsın sayaç kısmındada görebilirsin bunu ancak para orada birikir 15$ olunca parayı çekebilirsin ve tabii dikkat etmene gereken şey şu ki 5mb ltan küçük dosyalar için hotfile ödeme yapmaz en düşük boyutun 5 mbtan yüksek olmak zorundadır.Upload ı hızlandırmanın bir yolu yok dostlar bu sizin adsl hızınız ile alakalı tamamen tabii başka yolları var bunu aşmanın küçükde olsa bir sermaye meselesi.Birde benim kişisel önerim partlara bölmeyin büyük dosyaların  indirilmesi ile küçük dosyaların indirilmesi arasındaki orantıya göre büyük dosyalardan daha fazla kazanırsınız benim dosyalarım 400 mb ta kadar tek link oluyor örneğin daha büyük oluncada indirilmesinde sorun yaşıyor indiren kişi. Sonuç olabildiğince büyük dosya olabildiğince indirilme sayısı..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    e2
    e2's avatar
    Erkek

qUAreSma7 bunu yazdı:
    e2 bunu yazdı:

Bazı sorularım olacak ;

Evet 16 indirme sayılır. Bi sınırı yok ama parayı 15 $ olunca gönderiyorlar. Hayır free olarak da üye olabilirsin.

Teşekkür ederim arkadaşım bir kaç daha soru soracağım ;

- Kaç indirme sonra 15 $ oluyor ?

- Birde platinum üye bronz üye vs olabiliyormuşuz onların rütbeleri neye göre veriliyor eğer dosya indirmesine göre ise kaç indirme sonra rütbe atlanıyor ?

- Silver üye vs olduk diyelim hotfile'da premium üye gibimi oluyoruz yoksa yine sınırlımı normal üye gibimi oluyoruz ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek

e2 bunu yazdı:

- Birde platinum üye bronz üye vs olabiliyormuşuz onların rütbeleri neye göre veriliyor eğer dosya indirmesine göre ise kaç indirme sonra rütbe atlanıyor ?

- Silver üye vs olduk diyelim hotfile'da premium üye gibimi oluyoruz yoksa yine sınırlımı normal üye gibimi oluyoruz ?

1000 indirme başı para veriliyor diye biliyorum. indirme fiyatları burada

http://hotfile.com/affiliate.html

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qUAreSma7
    qUAreSma7's avatar
    Erkek
    e2 bunu yazdı:

qUAreSma7 bunu yazdı:
    e2 bunu yazdı:

Bazı sorularım olacak ;

rütbeyi hotfile belirliyor. silver vs. üyeliğin tek avantajı rütben ne kadar iyiyse download başına daha çok para gelir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Rütbe eviyen geçmiş 14 günlük performansın gözönüne alınarak hotfile tarafından belirleniyor söyledikleri bu ama genel performansın daha önemli kendi tecrübeme göre. Bazen hepsi iyi sayıda indirilse bile fazla dosya sayısı rank seviyesi düşürebiliyor veya telif yüzünden fazla dosya silinmesi birkaç gün ceza mahiyetli hakettiğinizden daha aşağıda bir rank seviyesine işaret gibi.

http://hotfile.com/affiliate.html

Bu tabloda her 1000 indirme için hangi rütbede ne kadar kazanacağınız yazıyor ilk 14 günden sonra hergün farklı bir rütbede olabilirsiniz buda sayısal+para orantısını değiştirir dolayısı ile kaç indirmede 15 sorusunu cevaplamak hayli zor.

Toplam Hit: 9786 Toplam Mesaj: 61