Hotfile Kazanılacak Parada Son Nokta
-
1 yıla gerek yok dostum ne kadar emek o kadar karşılık zamanla deneyim elde edersiniz. Bu işten günde 1000 dolar kazananlar var muhtemelen bizim aramızdada yüksek oranda kazananlar var ama ortaya çıkmıyorlardır:) Belirli bir sermaye ve yapılacak bir iki işlem ile ciddi bir kazanç kapısı. sonuç olarak 10 küsür dolar hiçte öyle varılacak son nokta filan değil:)
-
belki birşeyler daha paylaşma imkanım olacak fakat upload çok yavaş oluyor. 200 mb için 3 saate yakın bekledim. daha hızlı upload yapabilmek için bir yöntem program vs varmıdır?
-
çizik :)
-
Bazı sorularım olacak ;
- Hotfile kayıt oldum bir dosya yayınladım 16 kere indirilmiş şimdi sayılıyormu 16 indirme ,
- Kaç kere indirilmesi lazım ,
- Yoksa para kazanma sadece para ile alınan üyeliklere mi ?
Sorularım şimdilik bunlar cevap verirseniz çok sevinirim .
-
e2 bunu yazdı:
-----------------------------Bazı sorularım olacak ;
- Hotfile kayıt oldum bir dosya yayınladım 16 kere indirilmiş şimdi sayılıyormu 16 indirme ,
-----------------------------
Evet 16 indirme sayılır. Bi sınırı yok ama parayı 15 $ olunca gönderiyorlar. Hayır free olarak da üye olabilirsin. -
Her indirmede ücret alırsın sayaç kısmındada görebilirsin bunu ancak para orada birikir 15$ olunca parayı çekebilirsin ve tabii dikkat etmene gereken şey şu ki 5mb ltan küçük dosyalar için hotfile ödeme yapmaz en düşük boyutun 5 mbtan yüksek olmak zorundadır.Upload ı hızlandırmanın bir yolu yok dostlar bu sizin adsl hızınız ile alakalı tamamen tabii başka yolları var bunu aşmanın küçükde olsa bir sermaye meselesi.Birde benim kişisel önerim partlara bölmeyin büyük dosyaların indirilmesi ile küçük dosyaların indirilmesi arasındaki orantıya göre büyük dosyalardan daha fazla kazanırsınız benim dosyalarım 400 mb ta kadar tek link oluyor örneğin daha büyük oluncada indirilmesinde sorun yaşıyor indiren kişi. Sonuç olabildiğince büyük dosya olabildiğince indirilme sayısı..
-
qUAreSma7 bunu yazdı:
e2 bunu yazdı:
Bazı sorularım olacak ;
Evet 16 indirme sayılır. Bi sınırı yok ama parayı 15 $ olunca gönderiyorlar. Hayır free olarak da üye olabilirsin.
-----------------------------Teşekkür ederim arkadaşım bir kaç daha soru soracağım ;
- Kaç indirme sonra 15 $ oluyor ?
- Birde platinum üye bronz üye vs olabiliyormuşuz onların rütbeleri neye göre veriliyor eğer dosya indirmesine göre ise kaç indirme sonra rütbe atlanıyor ?
- Silver üye vs olduk diyelim hotfile'da premium üye gibimi oluyoruz yoksa yine sınırlımı normal üye gibimi oluyoruz ?
-
e2 bunu yazdı:
Teşekkür ederim arkadaşım bir kaç daha soru soracağım ;
- Birde platinum üye bronz üye vs olabiliyormuşuz onların rütbeleri neye göre veriliyor eğer dosya indirmesine göre ise kaç indirme sonra rütbe atlanıyor ?
- Silver üye vs olduk diyelim hotfile'da premium üye gibimi oluyoruz yoksa yine sınırlımı normal üye gibimi oluyoruz ?
-----------------------------1000 indirme başı para veriliyor diye biliyorum. indirme fiyatları burada
http://hotfile.com/affiliate.html
-
e2 bunu yazdı:
-----------------------------qUAreSma7 bunu yazdı:
e2 bunu yazdı:
Bazı sorularım olacak ;
Evet 16 indirme sayılır. Bi sınırı yok ama parayı 15 $ olunca gönderiyorlar. Hayır free olarak da üye olabilirsin.
-----------------------------Teşekkür ederim arkadaşım bir kaç daha soru soracağım ;
rütbeyi hotfile belirliyor. silver vs. üyeliğin tek avantajı rütben ne kadar iyiyse download başına daha çok para gelir. -
Rütbe eviyen geçmiş 14 günlük performansın gözönüne alınarak hotfile tarafından belirleniyor söyledikleri bu ama genel performansın daha önemli kendi tecrübeme göre. Bazen hepsi iyi sayıda indirilse bile fazla dosya sayısı rank seviyesi düşürebiliyor veya telif yüzünden fazla dosya silinmesi birkaç gün ceza mahiyetli hakettiğinizden daha aşağıda bir rank seviyesine işaret gibi.
http://hotfile.com/affiliate.html
Bu tabloda her 1000 indirme için hangi rütbede ne kadar kazanacağınız yazıyor ilk 14 günden sonra hergün farklı bir rütbede olabilirsiniz buda sayısal+para orantısını değiştirir dolayısı ile kaç indirmede 15 sorusunu cevaplamak hayli zor.