folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Hotfile Upload Yaparak Para Kazanmanın Püf'leri..Herkes Bildiğini Yazsın..

Hotfile Upload Yaparak Para Kazanmanın Püf'leri..Herkes Bildiğini Yazsın..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

DrKill bunu yazdı:
    -----------------------------

programın ismini sürümünü bulunda cracklisini arıyalım.

-----------------------------

http://pandalabs.pandasecurity.com/blogs/images/PandaLabs/2007/07/24/xrumer.swf

en babası bu..fiyatı 500 dolar civarında..blach hatte yapabiliyorsun..ve son sürümü sayesinde google botlarına yakalanmıyor..bi kaç haftada 10larca bin hit yapmanı sağlıyo..

ayrıca uploaderlarada çok lazım bişey..100binler gibi uçuk rakamda konu açıyor..hemen hemen tamamınada gerçekten açıyor..buda haftada 100lerce dolar kazanabiliriz demek :)

ortak mı alsak toplaşıp :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

7 gündür bronze um :C

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    janni
    janni's avatar
    Erkek

aslında cok basit bir program yapabilecek varsa bir sekilde ödeşiriz bendekinde site ler sınırlı ben bunu sınırsız yapmak istiyorrum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

dediğiniz programları bulamadım ama şöyle birşey var:

http://rapidshare.com/files/179946128/FILE12.rar

virus taramasıda bu:http://www.virustotal.com/analisis/c9b39dae69302a45788b626b021226a0

buda açıklaması:

Image

What does it do :

* Takes a single post, and posts it to 29 different forums, so you can build RS/MU points

Also I have included a BBCODE Editor, which can be ran from inside AutoPoster! I did not create it, but I edited it so it is more standard to the more popular forum scripts. (EX: added {Center] {Indent] and changed Font Sizing)

There is also a PREVIEW FEATURE, USE IT!

Now it also has a Katz.CD, cdcovers.cc, NFOrce.nl, Yahoo Moviez, and a Rapidshare search built in

**NEW** Added a Post-Queue program, which allows you to enter one URL and numerous posts, it will then post all those posts to that single URL (separatly). I timed it, took me 30 seconds to make 20 posts at one forum Wink Oh it's good (the forum didnt have antiflood). If antiFlood is a problem change the speed on the settings tab, just like AutoPoster!

How to run it :

* Make a BBCode post either with my BBCode Editor, which is included, or any means you normally do.
    * From the "Forum List" tab select the forums you wish to post at (NEW)
    * Pick the apropriate Posting Section in AutoPoster (EX: Moviez/Music/Aooz/ETC)
    * Paste your BBcode into the Edit Box
    * Press the preview button to open a small window to view what the post will look like ONLINE
    * Hit the button and go grab a drink or something, it takes a little over 1 minute to post 15 posts!
    You can also select your speeds in the settings tab, if it is too slow for you

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

pusudayim :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Ben açık açık takip ediyorum:) yav işsizim dostlar her türlü yardım önerisine açığım benim gibi birçok kişi olduğunu ve hayır işlemenin anlamsız geldiğinide biliyorum.

Yol göstermeye devam edin lütfen dostlar  sonuçta herşey karşılıklı.

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SysTeMeRRoR
    SysTeMeRRoR's avatar
    Erkek

bi arkadasinda dedigi gibi  populer yani cok indirilmis dosyalari silmeyin sakin, yeni dosya yuklerseniz onlarda cok indirilene kadar bekleyin tutulmus bi seyi silerseniz rankiniz cuvallar.  

az upload cok downlload mantigi onemlli unsur

"Hayatta en acikli sey, bir insanin, problemin kendinden kaynaklandigini gorememesidir." Carl Gustav Jung
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

janni o programı ilk defa duyuyorum ama sorun birden fazla kullanıcı için cracklemek değilde fazladan site ekleyebilmekse belki bişeyler yapabilirim nette bulamadım programı pmlersen inilere kod ekleyerek bişeyler yapılıp yapılamayacağına bakarım hocam bu arada xhummer tüm bu oto konu açıcılar arasında gerçektende en mükemmel olanı başta captcha işini programın tek başına hallettiğini sanmıştım ama araştırınca onun bir modül olduğunu captchaları asıl çözenin captchabot.com olduğunu öğrendim ve hemen bir üyelik aldım mevzuyu içerden araştırmak için captchaların nasıl çözülebildiğini halen anlayabilmiş değilim ama xhummerın yazarıyla captchabot.com'un sahibinin aynı kişiler olduğunu düşünüyorum çünkü ikiside rus hatta adam (teorim) captchabot.com'u açmak ve hatta xhummerı yazıp paranın dibine vurmak için captcha tekniğini icat eden kişi curl ile halletti olayı adam ne diyim saygı duyudum lan :|

Troubles'll come & they'll pass
Toplam Hit: 1939 Toplam Mesaj: 19