Hotfile Ve Rapidshare Satışları Turkcell TL İle
-
yolla hoca :D
-
bi aylık rapid at bakayım çalışıyo mu

-
Bizede varmıdır
-
mesaj yazan herkeze yolanmıştır son talihlimizi bekliyoruz :)
-
sıkıldım son talihli olmak istedim :D
-
son arkadaşada yollandı rapidler bitmiştir :D hayırlı olsun
-
hotfile lazımdı pmden görüşürüz
-
Explosive bunu yazdı:
-----------------------------
yalnizturk bunu yazdı:
mesela 1000 puanlık hesabı aldık hesap elimizden alınırsa ne olacak hoca yenisinimi vereceksin kendi hesabımıza puan olarak gönderebiliyomusun hotfile hesaplar içinde geçerlimi bi açıklamada buunurmusun
-----------------------------hocam sen 1 aylık veya 1 senelik hesap algın takdirde diyelim 2 ay sonra hesap patladı ben sana yeniden bi hesap vericem 1 sene boyunca kullanıcaksın yani hesap patlarsa yenisini veriyorum
-----------------------------hocam yalnıs anlamada çok duyduk biz bunları..
6 aylık alıyorum 2. ay patlıyor sonra yok
başka bir yerden senelik alıyorum 3. ay güm, devamı yok.
zaten 3-5 lira parasında değilimde hesaplar satılınca bir daha satandan çıt çıkmıyor bu tür durumlarda..
-
celik bunu yazdı:
Explosive bunu yazdı:
yalnizturk bunu yazdı:
mesela 1000 puanlık hesabı aldık hesap elimizden alınırsa ne olacak hoca yenisinimi vereceksin kendi hesabımıza puan olarak gönderebiliyomusun hotfile hesaplar içinde geçerlimi bi açıklamada buunurmusun
-----------------------------hocam sen 1 aylık veya 1 senelik hesap algın takdirde diyelim 2 ay sonra hesap patladı ben sana yeniden bi hesap vericem 1 sene boyunca kullanıcaksın yani hesap patlarsa yenisini veriyorum
-----------------------------hocam yalnıs anlamada çok duyduk biz bunları..
6 aylık alıyorum 2. ay patlıyor sonra yok
başka bir yerden senelik alıyorum 3. ay güm, devamı yok.
zaten 3-5 lira parasında değilimde hesaplar satılınca bir daha satandan çıt çıkmıyor bu tür durumlarda..
-----------------------------diğer duydugun kişilere benzetme beni. çok kişiye sattım tahribatta ve r10 da hiç sorun olmadı değiştiriyorum patlarsada patlamaz demiyorum patlarsada yenisini veriyorum .
-
baltalamak gibi olmasın ama ayrı ayrı hesap dönemi bitti artık. rapidshare + torrent + hotfile + mediafire +magashare = put.io