Hotmail Adresi Hacklemek İsteyene Yardım Edilir
-
yawww biran kıllandım demişsin de ben hayla kıl kapıyorum arkadaş.Baktım bana orda diyoki senin mailin ve mailinin şifresini yaz diyo.Yaww bunu sen bile bile veriyorsan eğer birşey demiyorum.
-
heykır'lar yine iş başında :)
he bide
deepnote düşüyim
kanmayın böle şeylere...
-
Saçmasapan bi olay ama eminim buna kanıp deniyen hatta oraya kendi şifresini yazma aptallığında bulunanlar çoktur...ne desek boş,hotmail hack diyince milletin nevri dönüyo azıyo birden hani nerde hani nerde diye...adamlara mail atcaksın,bide mail başlığında mal gibi senin şifren olcak sonrada tutucak dedikleri...? varmı böyle bi olay yaa,microsoft kapatıp gitsin o zaman,çeksin elini bu işlerden bodruma yerleşsin:))))))))
-
Kendi şfreniz yazan bişeye elimi sürmem.Öbürleri de madem o şifre sizin şifrenize dönüşcek sizin şifrenizi istediği yere 00004165 falan yazın ne bilim sallayın yafs.Bilmediğiniz şeyi denerken nası kendi şifrenizi veriyosunuz anlamıyorum.Site zaten aklı sıra hacker sitesi, kral lamer topluluğu bırakın ya böyle siteleri.Bu sitelerden 5-10 tanesini zone-h meydanında sallandrıcaksın bak bakalım bir daha yapıyolar mı?(Yaparlar bu lamerlar başka site açarlar)
-
Hoca yazdığın sitedeki programları indirdiğinde zipli ve şifreli olduğu için çıkartamıyosun şifreyi biliyosan söyle de biz de kullanalım
-
A.q. ibnesi kim yaptıysa sitenin index sinde meymenet yok zaten yah a.q. yazık beeeeee
-
Siteye girdim.Mümkünse ingilizcesi süper olanlar girsin.Ben bişi anlamadım neden İngilizce bilmiyorum.
-
Yok Valla Böyle İşlere Kanmamak Lazım Ne Diyelim YorumSuz.
-
derin bilgiler var .. herkes göremez..
LizardKing tarafından 04/Ara/12 14:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Yahu ben siz ne diyeyim ne sen sazan gibi şifreni adama yolla sonra da vay benim mailim hacklendi vay şöyle oldu de get lan!!!
Toplam Hit: 22493 Toplam Mesaj: 22