Hotmail Fake Formmail

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek
    younght arkadaşın dediği sistemi gözlemleyebilirsiniz arakdaşlar.
    Ben form doldururken özellikle dikkat ederim.Formdaki zorunlu alanalrdan birini boş bırakırım ve "bir hata olustu geri dön"e tıklarım eğerki geri döndüğünüzde şifre alanında şifrenizde, doldurgunuz diğer alanlar gibi doluysa o siteye üye olmayın yada tüm üyelik sitelrinden farklı bir şifre kullanın,oltaya gelmeyin.hideyi text yarapak oluşturulan ve gerçekten çoğu kişinin dikkat etmediği bir yöntemdir.Ama oltaya gelmek cahillikle alakalı değildir.Söyluyorum fake yiyenlerle taşak geçiyorsunuz da cahil mahil die hiç brinizi bir linke tıklamıyor musunuz nette ? Rapidshare linkine falan mesela..Peki sitede sniffer kurulu olmadıgından neden bu kadar eminsiniz :)

Linkleri tıklamayın,copy-paste edin özellikle üyeliğiniz olan ve cookinizi kullanarak giriş yapılan alanlara ait olan linklerde!

Fake dalgınlık işidir,yemeyeniniz ya yoktur,yada hatırlamıyordur.Bu dalgınlık işidir,cahillik değil evet mına goim bende fake yedim mutlumusunuz :D

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcqlock
    pcqlock's avatar
    Erkek

tabi böyle üye olmayı bilmeyen kişilerden gidip direk şifreyi istemek lazım :) başka çözümü yok senin site işinin :)

evet aslında bu sniffer işine yüklenmek lazım. Yada logeri siteye gömme işine bence fakeden daha güzel tabi işe yarar bişi olmalı. Sonra bide yönledirme siteleri var böylece yiyen sayısınıda artırabiliriz.

neyse konu değişmesin. Fakeye devam..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    otocu
    otocu's avatar
    Erkek

Banada böyle birşey lazım ama msn üstüne olmayacak bi htmlm var onun üstüne halledebilecek bilgili varsa

Buyrun HTML :  http://uploaded.to/file/hkpu3c

Bi tür FAKE MAİL'e benzer birşey yapmak istiyorum: anlayanlar yapabilrse veya yardım ederlerse sevinirim:)

Msn adresim: YASAK DEĞİL İSE ca0sleider77@hotmail.com YASAKSA öm atın :)

0100111001100101001000000110111101101100011001000111010100111111
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    spencer
    spencer's avatar
    Erkek

ahaha bu konuyu görünce duygulandım nedense :) 4 sene çocukluk hallerimizde ki günlerim aklıma geldi bunları yiyen varmıdır hala acaba? :)

Toplam Hit: 19524 Toplam Mesaj: 15