Hotmail Güvenlik Maili...
-
ZeuS bunu yazdı:
Haci sakin olmakta faide war : ))
ama sunu belirtmeden gecemicem siz manyaksini amma guldum ha :))
ozellkle Options = yardim ( neyseki devam eden konularda olayi toparlamis arkadasimiz :))))) )
:))Harbi Diyorum Ayar oLdum Lahn Yeter Kusura Bakmayın Dediq Lahn iyiki yazdık :)) Hay yazmaz oLaydım
-
bildiğim kadarıyla ikinci mail adresini bir kere veriyorsun daha sonra değiştirilmiyor zaten değiştirilmesi saçma çünkü mailin başkasının eline geçerse değiştirebilir...
-
MitNickKevin dostum haklısın. çünkü bulamadım öle bir seçenek... teşekkürler derdimden anladın..
infazcı dostum nerden de azından kaçırdınki.. ula iyiki bi yanlış yaptın haa (ama haklılar haa
tamam tamam tamam şaka şaka))
-
arkadasımın pm den msn adresını ver bana yardımcı olm sana yok dıen arkadaslaara ınanma ... :) ben bılıom rahat ol Pm den ulas
-
www.passport.net buradan değişiyor.
-
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=16633 helal size.. yinede saolun..
-
arkadaslar artik hotmaillle ilgili gerekli gereksiz konulardan biktim inan o kardesimi de suclamak istemiyorum.biri ona gmaili ogretsin ciddi bi mail kullansin adinada bi mail acsin msn mesenger a ne hotmaillle ugrassin ne de derdinle kokten cozum adam gibi mail servisi olsa bu kadar sorun cikarmazdi sanirim degilmi gmail geldi dert bitti.yada gmailini accountlasin msn e onu kullansin.kisaca cozum budur.
-
weskeyy bunu yazdı:
arkadaslar artik hotmaillle ilgili gerekli gereksiz konulardan biktim inan o kardesimi de suclamak istemiyorum.biri ona gmaili ogretsin ciddi bi mail kullansin adinada bi mail acsin msn mesenger a ne hotmaillle ugrassin ne de derdinle kokten cozum adam gibi mail servisi olsa bu kadar sorun cikarmazdi sanirim degilmi gmail geldi dert bitti.yada gmailini accountlasin msn e onu kullansin.kisaca cozum budur.
saol dostum merak etme ben napacamı biliyorum... zamanında bir soru sorduk aylar oldu konu tekrar buraya gelmiş
Toplam Hit: 13431 Toplam Mesaj: 19