Hotmail Güvenlik Maili...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    infazci
    infazci's avatar
    Erkek
    ZeuS bunu yazdı:

Haci sakin olmakta faide war : ))

ama sunu belirtmeden gecemicem siz manyaksini amma guldum ha :))

ozellkle Options = yardim ( neyseki devam eden konularda olayi toparlamis arkadasimiz :)))))  )

:))Harbi Diyorum Ayar oLdum Lahn Yeter Kusura Bakmayın Dediq Lahn iyiki yazdık :)) Hay yazmaz oLaydım

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MitNickKevin
    MitNickKevin's avatar
    Erkek
    bildiğim kadarıyla ikinci mail adresini bir kere veriyorsun daha sonra değiştirilmiyor zaten değiştirilmesi saçma çünkü mailin başkasının eline geçerse değiştirebilir...

Bilgi ceza, Bilgi suç ve Taşımak ağır. Unutmak ise öğrenmekten daha çok zaman alır...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmansan
    osmansan's avatar
    Erkek

MitNickKevin  dostum haklısın. çünkü bulamadım öle bir seçenek... teşekkürler derdimden anladın..

infazcı dostum nerden de azından kaçırdınki.. ula iyiki bi yanlış yaptın haa (ama haklılar haa tamam tamam tamam şaka şaka))

..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cengiz
    cengiz's avatar
    Erkek
    arkadasımın pm den msn adresını ver bana yardımcı olm sana yok dıen arkadaslaara ınanma ... :) ben bılıom rahat ol Pm den ulas
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KIZILYILDIZ
    KIZILYILDIZ's avatar
    Erkek
    www.passport.net buradan değişiyor.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmansan
    osmansan's avatar
    Erkek
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    arkadaslar artik hotmaillle ilgili gerekli gereksiz konulardan biktim inan o kardesimi de suclamak istemiyorum.biri ona gmaili ogretsin ciddi bi mail kullansin adinada bi mail acsin msn mesenger a ne hotmaillle ugrassin ne de derdinle kokten cozum adam gibi mail servisi olsa bu kadar sorun cikarmazdi sanirim degilmi gmail geldi dert bitti.yada gmailini accountlasin msn e onu kullansin.kisaca cozum budur.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    osmansan
    osmansan's avatar
    Erkek
    weskeyy bunu yazdı:

arkadaslar artik hotmaillle ilgili gerekli gereksiz konulardan biktim inan o kardesimi de suclamak istemiyorum.biri ona gmaili ogretsin ciddi bi mail kullansin adinada bi mail acsin msn mesenger a ne hotmaillle ugrassin ne de derdinle kokten cozum adam gibi mail servisi olsa bu kadar sorun cikarmazdi sanirim degilmi gmail geldi dert bitti.yada gmailini accountlasin msn e onu kullansin.kisaca cozum budur.

saol dostum merak etme ben napacamı biliyorum... zamanında bir soru sorduk aylar oldu konu tekrar buraya gelmiş

..
Toplam Hit: 13431 Toplam Mesaj: 19