Hotmail Hackerlemenın Yolları_?
-
programın ismi hotmail brute
işi:girilen mail adresine önceden hazırlanmış şifreleri deniyor.bulunca direkt şifreyi gösteriyor..önemli olan hazırladığınız password lerin güzel olması..orası sizin yaratıcılığınız..
Kullanımı.
1)account_name yazan yere maili girin ,,altından @hotmail.com veya @msn.com ayarlayın.
2)Set Target Account deyin.ok yapıp geçin.
3)Load kısmından oluşturduğunuz pass.txt dosyasını yükleyin.ok ile geçin.
4)Begin Attack deyip işleme başlayabilirsiniz..Eğer şifreyi kırarsa Results bölümünde görünecektir..
Kolay gelsin..
http://rapidshare.de/files/1015080/...lcrook.rar.html
Yukarıdaki linkten Programı İndirebilirsiniz -
VapGam nedir abi :)
-
kardeşlerim hotmaillere baş kaldırıcak adam pek yok ilk olarakl onu söyliyimde vede bahadir kardeşim kolay bişeyse progamın adını yazda tam olarak biz bulup sürüm indirelim
__________________________________________________________________________________
Umutların Bittiği Yerde Türklerin Kudreti Başlar
-
Selam Arkadaslar Burda Bi Arkadas Yazmisya Hotmail Kirmakta Üsüme Yoktur Die Arkadas Benim Msn Kirsana Lutfen:)
-
arkadaslar
verdıgınız lınklerde hatamı var yoksa benmı calısıtıramıyorum .
ayrıca msnde kamera ıle kabul ettıgı anda msn kaybetme ıhtımalı varmı ?
-
YA BOŞVERİN BU İŞLERİ NE YAPACAKSINIZ SİZ YA İSTEYEN HACK LER İSTEYEN HACK LEMEZ
-
--
-
kedin sitenin 13 yaşındakı uyelerındenseın olmasan da hem kolay diyorsun hemde yardım istiyosun
-
s.a arkdaşlar ben pek yazmazdım sadece okurdum formlar yaznlız bahadır kardesimizin yazdığı link yanlış sanırım orada indirecek bir şey yok yoksa benim gözlermi şaşadı :D
-
beyler hackleme diil hackerleme.:))Bunu öğrenin artık.Yeni tabir buuu:)))))
Toplam Hit: 8312 Toplam Mesaj: 30