Hotmail Hesabım Hacklenmiş
-
Kahramann bunu yazdı:
-----------------------------

----------------------------- -
swordfish bunu yazdı:
-----------------------------odeğilde beyler çalışan facebook yada hotmail fake var mı :D
-----------------------------var lazim mi :) kimseye link yollamiyorum gunde 10 tane sifre geliyo hemde ne sifreler :)
domainler paypallar cc ler :)
hotmail windows live com
site benim linki parca parca yazdim desifre olmayayim :)
fake mail de @yahoo.com u arat ordaki adresi sil kendi adresini yaz ama sifreler benim formbuddy.com hesabimada gelir :)
onun icin formbuddy'den kendine bi hesap acip formail i kendine ayarlarsan iyi olur.
-
Robinson_Crusoe, 19 Kasim 2011 (Cumartesi) 18:24 tarihinde 48 saat sureyle uzaklaştırıldı. Uzaklaştırılma Sebebi: ciddi konuda,müride bir yol göstermeden soğuk su resmi koymuş.. resmi bu adam koymamışki yoksa ben hala ayıkamadımmı?
-
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe, 19 Kasim 2011 (Cumartesi) 18:24 tarihinde 48 saat sureyle uzaklaştırıldı. Uzaklaştırılma Sebebi: ciddi konuda,müride bir yol göstermeden soğuk su resmi koymuş.. resmi bu adam koymamışki yoksa ben hala ayıkamadımmı?
vukuat bunu yazdı:
-----------------------------Robinson_Crusoe, 19 Kasim 2011 (Cumartesi) 18:24 tarihinde 48 saat sureyle uzaklaştırıldı. Uzaklaştırılma Sebebi: ciddi konuda,müride bir yol göstermeden soğuk su resmi koymuş.. resmi bu adam koymamışki yoksa ben hala ayıkamadımmı?
-
x3uqm4 bunu yazdı:
vukuat bunu yazdı:
Arkadaşlar,
Mail hesabım sürekli olarak hackleniyor. Alternatif Posta adresi olarak kendi mailini eklemiş. Ancak bu alternatif maili silemiyorum veya değiştiremiyorum. :(
Sil dediğimde onay mailini o hesaba yolluyor yine. Yeni hesap eklediğimde de yine o hesaba mail atıyor. Ne yapabilirim.
Yardımcı olursanız memnun olurum. Bir çıkış yolu bulamadım.
Teşekkürler.
-
technolog bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar,
Mail hesabım sürekli olarak hackleniyor. Alternatif Posta adresi olarak kendi mailini eklemiş. Ancak bu alternatif maili silemiyorum veya değiştiremiyorum. :(
Sil dediğimde onay mailini o hesaba yolluyor yine. Yeni hesap eklediğimde de yine o hesaba mail atıyor. Ne yapabilirim.
Yardımcı olursanız memnun olurum. Bir çıkış yolu bulamadım.
Teşekkürler.
parola unuttum diyosun
müşteri desteği diyosun
orada son attıgın mailler
eeski şifrelrein
adın soyadın gibi bazı yrlrei dolduruyosun 1-2 saate alıyosun yeeni şifreni
-
vukuat bunu yazdı: