Hotmail Hesabım Otomatik Dil Değiştiriyor (İlginç)
-
iyi geceler
çok eskiden alınmış bir @hotmail.com hesabım var normalde diğer hesaplarımı hangi dile çevirsem sorun olmuyor
ama her ne hikmetse bu hesabımı options>language bölümünden türkçeleştirıyorum buraya kadadar herşey normal
daha sonradan gelen kutusu yada başka bi yere girerken tekrar ingilizce oluyor ne denediysem nereye tıklarsam tıklayayım ingilizceye dönüyor
bu sornu nasıl çözerim ?
teşekürler
-
ırk değiştirmesi normal. ya cinsiyet değiştirseydi ? saatte 1.000 davet alırdın
kötünün kötüsü var :F -
CaNNi bunu yazdı:
-----------------------------ırk değiştirmesi normal. ya cinsiyet değiştirseydi ? saatte 1.000 davet alırdın
kötünün kötüsü var :F
-----------------------------pek bişi anlamadım işin açıkçası :)
-
cookie lerden kaynaklaniyo olmasin ? baska bi tarayicida denedin mi ? yada baska bi pc de
edit.
birde ulke ayarlarina bak istersen. eskiden bi ara modaydi ulkeyi ABD yaptin mi 2gb mi ne oluyodu
turkiye yap eger farkli birsey ise.
-
SysTeMeRRoR hocam teşekürler ama dediklerini tek tek uyguladım fakat sonuç yine aynı
sorun devam ediyor hotmail hesabımı türkçeleştirdikten sonra gelen yada giden kutusuna gittiğimde yine inngilizce oluyor
yardımlarınızı bekliyorum değerli arkaşlar.
-
belki bilen biri çıkar diye up luyorum!!!
-
günler geçmesine rağmen hala çözüm bulamadım
hadi tahribat sınırları zorlayın lütfen :)
-
Çok mühim değilse şifreni ver bir deneyeyim, arkadaşınki arapça olmuştu bir ara (yeni hesap). Karıştırmıştım düzelmişti
-
DE5TROY3R bunu yazdı:
-----------------------------Çok mühim değilse şifreni ver bir deneyeyim, arkadaşınki arapça olmuştu bir ara (yeni hesap). Karıştırmıştım düzelmişti
-----------------------------bende çok kurcaladım ama olmuyor farklı dile çeviriyorum örn:FİNCE :) bu sefer yarısı ingilzce yarısı fince oluyor
neler denedim neler ama olmadı
yinede teşekürler
-
belki phising yiyosun farkında değilsin ?
-
VBDream bunu yazdı:
-----------------------------belki phising yiyosun farkında değilsin ?
-----------------------------onuda düşündüm
şifre ve gizli yanıtımda değiştirdim
bağlı bir hesapta yok
türkçeleştirdikten sonra tarayıcıyı shift+ctrl+delete yapıp tamamen herşeyi silip yeniden giriyorum yine aynı
direk gelen kutusuna tıkladığımda tekrar ingilizceye dönüyor
çok şey denedim ama aynı :(