Hotmail Hesabımı Nasıl Outlook Expressde Kullanabilirim
-
ücretsiz hesaba bu hizmeti vermiyoruz felan diyorlar para ödemek için linkde vermiyorlar bu işi illegal halledemezmiyiz arkadaşlar mailim yenide değil en az 6-7 yıllık var nasıl oluyorda açılmıyor xmv@hotmail.com benim adresim ama bi outlook açamadım
-
bir ara hotmail gazetge ilanlarında anlatmıştı ama hotmail kullanmadığım için bakmadım support a bak hotmailde
-
Bak burada Anlatıyor hotmail'in outlookda nasıl kullanılacağını...
-
bildigim kadarıyla hotmailde pop3 destegi yok ek ücret ödeyerek edinebiliyosun sanırım
-
işte o ek ücreti ödeyebilsem :D yok odeyemiyorum adamların hiç bişe çalışmıyo çökerttinizmi abi microsoftu
-
verdiğim linke tıklarsan orada adam anlatmış nasıl yapılıyor diye
-
o yontemi biliyorumda dostum o site ile hotmailin bir ilgisi yok pop3hot sitesine güven meselesi ben güvenmiyorum yarın bürgün bişe olacak
-
niye para ödiyeceksin hoca..git pop3 destekli free mail al hotmailini de ona yönlendir..
-
aga ben outlookdan sadece mail almıcam mailde yollucam benim günlük mail trafiğim 100 mail felan ve normal web browser beni çok sıkıyor
-
arkadaşlar 1-2 yıl önce pop3 olayını kaldırdı hotmail bunu biliyor olmalıydınız.
-
biliyorum yeri gelmişken yine sorayim dedim akıl akıldan üstündür belki bi yolu çıktı haberimiz yok
Toplam Hit: 2151 Toplam Mesaj: 14