Hotmail Sınırsız Mail Dağıtıyo Koşş Millett :) :)
-
XmV bunu yazdı:
-----------------------------
siz geçin dalganızı eleman kafadan 100 mail kaldırmıştır
efe_izmir_xxx_yyy şeklinde deil 100 9999999999999999 tane mail kaldırsa ne olur? -
ben cank meyilleri direk silyom bakmıyom bile
-
Amuhahaha Abüü Bu Konuda Bana Sadece GüLmek Düşer ((:
-
ulan ben de bedava hotmail dağıtıyorlar sandım :S
-
ahahaha sazan gıbı atlıyan vardur buna bıde :)
-
XmV bunu yazdı:
siz geçin dalganızı eleman kafadan 100 mail kaldırmıştır
Kesinlikle katılıyorum bazıları ne kadar zeki falan die dalga geçmiş evet gerçekten de zekice bir anlık dalgınlığına gelir bugun güldüğün şeyi yarın yersin dalgınlık meselesidir bu abü zayın bi anına gelir looop atlarsın sazan gibi bence çok iyi düşünmüş elemanlar walla helal ossun we eminim binlerce mailide hacklemişlerdir. -
şu olayın savunulacak hiç bi yanı yok hocalar.helal olsun falan.lamerlikten öteye gidicek bişey deil.
-
yaw maksat mail ele geçirmekse helal olsun ben bunu diyorum hoca lamerlıkle mamerlıkle sonuçt aadam amacına ulaşmıştır eminim.İllede hackerlıkla mı ele geçirmesi lazım lamerlık yapmak suç mu ? Hepimiz anamızın karnından hacker mı doğduk ? Hiçbiriniz fake mail atmadı mı burada ???
Adam kafasını kullanmış amacına ulaşmış zeki,ce bir yontemle Helal olsun! -
valla burda kafasını aşırı derecede kullanma olayı göremiyorum.öyle olsa bunu buraya koyan,topic açan arkadaşımız yerdi.çoğumuz buna direk gülüyosak demekki çok başarısız bi fake olayı bu.
çarpık adsl kültürünün ürünü, bu işlerden anlamayan vatandaşa böle çocukça şeler yedirmenin de helal olsunluk bi durumu yok kanımca. -
herkes kendi görüşünü bildiyor hocam :D
Bana denk gelseydi böle bişey yazılarda öle türkçe karakter sorunu olmasaydı yerdim walla özellikle bu sıcak havalarda :))
Toplam Hit: 3513 Toplam Mesaj: 24