Hotmail Xss Olayını Anlatacak Biri Yokmu?
-
e gönder hadi pm yolu daha ii dayi hem üye olmayanlarda göremez a.q gönderde baqalım nası oluyomuşş?
-
detay ikinciogretim.com The_Bekir in sitesi de sana onu yollayan o degildir piti mi e vardı odur :))))
ama hotmail ana sayfaya yonlendiyse cookie lerin çalınmamıştır,çalınsa oldugu yerde kalır zaten herhangi bir hareket olmaz ancak aldıysa şifreni de degiştirsen boş :))
live messengerde girmiyo degil giriyor ancak başka bir linkten giriyor daha yok ondan lamelerde :))
maili açınca cookie gitmez rahatça açın maili ancak site.com/bilmemne.html gibi bişey gorurseniz girmeyin lamelerde bulunan Xss degil bir Html sayfası :))
yayılmaz zamanı degil daha açıgın public olmasın proxo mitronla girilecek diye bişey yok cookie editorlede girilir zaten :))
şimdilik sizin yapacagınız .html uzantılarına dikkat edin açın :)) -
kardeş zigzavor ok anladım zaten biliyorum soylediklerini azda olsa araştırdım zaten benim mailime gelmedi o adres sadece o adresi buldum inceleyebilmek için ama şu anda onu anlayacak kafa yoq bende :D
bir taraftanda öğrenmek istiyorum :D saygılar.. -
pmle gonderiyorum isteyenlere isteyen varsa pm atsın bana
-
arlong a teşekkürler olay tamamdır :D
-
normal kuki çalmayla arasındaki tek fark, promoxgötlek programının kullanılması.
-
hiç bir şekilde asıl hotmail Xss den belirti yok aranızda :))
bu dagıttıgınız sanırım .html uzantılı kısa sayfa calendar ın açıgı olan bu daha devrini kapatmamışmı :))
neyse duşmuş orataya yakın zamanda kapanır bu ::))
ama normalde Xss yanlızca hotmail uzantısında degil hatta linklide degil desem yalan olmaz :))) -
zigzavor bahsettiğin xss i sanki kendin buldun.asıl xss den haberiniz yok diyo adama bak.
-
zigzavor alanlara sor bakalım verdiğim asıl xssmiymiş deilmiymiş pm olarakta gonderdim zaten bakarsın oke cok bilmişlik yapma bildigin bişey varsa paylaş paylaşmak istemiyosan sana kalsın sus
-
ayrıca bu acık kapansana başka dagıtacak acıgımız var korkma sen:)
Toplam Hit: 17608 Toplam Mesaj: 43