Hotmail Yahoo Ve Gmailden Ücretsiz MMS
-
Yahoo Hotmail veya Gmail
Telsime MMS yeni mail yazmak için mail kutunuza girip adres olarak +9054*****@mmsc.telsim.com.tr olarak yazıyoruz.Konu olarak Multi Message Service yazıyoruz Mesaj kısmınada istediğimizi yazıyoruz Türkçe karakterde sorun çıkıyo bunu bilin ama bide süpriz var 99kb a kadarda dosya ekleyebilirsiniz :)
Not :Turkcell de farklı olarak adrese0090533*******@mms.turkcell.com.tr yazıyoruz...Arkadaşlar tavsiyem Gmail dir en sorunsuz ve hızlısı budur...
-
hadi len
-
Hadi len yazmak için harcadıın zamanı denemek için harcasan burda sağol teşekkürler falan yazıyo olurdu
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın bence!!!
-
yazdık bakam,daha gelen giden yok...işe yarıyosa güzel derim ben
-
evet çalısıyo ama gondereceğiniz telefonun mms ayarları yapılmıs olması gerekir ama bazen gondeermiyo
-
avea için olanı yokmu bunun ya ??
-
avea için ne yapmamız gerekir kardeş...yardımcı olabilirmisin acaba?
-
Evet avea için ne gerekiyo? :)) bulursanız sevinirim.
-
iide bu normal sms için deilmiydi yaf :S
-
Arkadaşlar 3 hattım var 3ünede aynı anda yolladım mmsleri gmailden en çabuk telsime geliyo turkcele bazen gelmiyo ama üzülerek söylüyorum avea ya hiç gelmedi 2 kere denedim şu vizeler bitsin sonra değişik kombinasyonlarla onuda deniycez
-
olayda sorun yok ben de avea kullaniyorum ama arkadas a attim .guzel bi yaraticilik.tebrik ederim.telsim ve gmail le denemelisiniz sorunsuz.