Hotmail.Com Firefox Da Baska İe De Baska Sayfa Aciyor !
-
Selamlar hotmail.com yadigimda firefoxda mid.live.com aciyor eski oturum ac sayfasi gordunuz gibi ie de login.live
firefoxda ilki acitigimda fake yedim sandim ie de acayim dedim farkli sayfa acti nedir bu bilgisi olan varmi googleda mid.live yazdigimda hotmail sayfasini aciyor virus falanmi yedik sizde de boyle oluyormu merak ettim :D

ilk resimde tam cikmamis baska cektim

-
birbirine rakip firmalar oldugu için bence.
-
valla simdi denedim ie ve ff harfi harfine ayni sayfa aciliyor bende
virus , trojan yeme ihtimali olabilir
-
firefoxtakinin adresi ne
-
sokoban bunu yazdı:
-----------------------------
firefoxtakinin adresi ne
---------------------------ikisindede hotmail.com
firefoxi silip tekrar kurayim simdi aklima geldi bakalim duzelcekmi
-
adresler aynıysa sorun çıkmaz ama address barda www.hotmailx.com tarzı bişey varsa virüs sayfayı yönlendiriyor olabilir.
-
cafeden mi giriyosun ?
birisi ayarlari falan degistirmis olabilir ... mid.live.com fake olabilir ... actim ama text boxlar gozukmedi bende
Windows Live
Simplify sign-inSign up for a single Windows Live ID, and then use it to sign in to all of your Windows Live services.
Sign up
Go to Windows Live Home -
firefoxu silip kurunca duzeldi
-
SysTeMeRRoR bunu yazdı:
-----------------------------
cafeden mi giriyosun ?
birisi ayarlari falan degistirmis olabilir ... mid.live.com fake olabilir ... actim ama text boxlar gozukmedi bende
Windows Live
Simplify sign-inSign up for a single Windows Live ID, and then use it to sign in to all of your Windows Live services.
Sign up
Go to Windows Live Home
-----------------------------evden giriyorum hocam ben firefoxun ayarlarini degistirmistim ondan olmus ayarlari tekrar degistirip girdigimde yine mid.live aciyor fake degil yani config den oluyormus daha oncelerde sizi taniyamiyoruz lutfen taniyabilecegimiz bir tarayici kullanin falan cikiyordu facebook da :D
-
Microsoft yeni hotmail için Chorme`yi önermiş,dene istersen
-
benim ffde değişiklik yok