Hotmail'e Ulaşamıyorum
-
Merhaba Ahâli,
Zamanında YouTube hesabı aldığım hotmaile mail üzerinden giriş yapamıyorum, güvenlik sorusunu da bir türlü bulamadım ve telefon doğrulaması seçilmiş, fakat telefonlar bana ait olmayan telefonlar.
Bokum gibi bir durum.
Şu an telefonların son hanelerini bilmediğim için, ve güvenlik sorusunu bilmediğim için giriş yapamıyorum, yazabileceğim tüm şifreleri denedim.
Bunu ne şekilde halledebilirim? -
hocam uzun bir süre kullanılmayan mail hesabı droplanıyor.
Sonrada başkası alıyor.
Sanırım birşey yapamassın.
-
HoLyCat bunu yazdı
Sonrada başkası alıyor.
Amk hotmaili ya.
Orospu çocuğu bunlar abi harbi, kaç tane mailim gitti o yüzden.Ne mal bir şey ya.
Abi bu mail olayını başka türlü sağlam hangi yerden alınır bu tip silinme vs olmayacak.
@gmail dışında?
-
Yandex mail al hocam. Silinme vs yok. Warez arşivi yükledikten sonra link alırım bir daha uğramam hesaba hiç hesabım silinmedi.
-
Zeytun-i bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Sonrada başkası alıyor.
Amk hotmaili ya.
Orospu çocuğu bunlar abi harbi, kaç tane mailim gitti o yüzden.Ne mal bir şey ya.
Abi bu mail olayını başka türlü sağlam hangi yerden alınır bu tip silinme vs olmayacak.
@gmail dışında?
hocam bende bu dertlerden bıktıkdan sonra, kendime domain aldım.
isim@soyisim.com en babası :)
-
Zeytun-i bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Sonrada başkası alıyor.
Amk hotmaili ya.
@gmail dışında?
Yandex falanda hikaye
En iyi gmx.com
Almanlardan şaşmıcaksın arkadaş
-
Zeytun-i bunu yazdı
Merhaba Ahâli,
Zamanında YouTube hesabı aldığım hotmaile mail üzerinden giriş yapamıyorum, güvenlik sorusunu da bir türlü bulamadım ve telefon doğrulaması seçilmiş, fakat telefonlar bana ait olmayan telefonlar.
Bokum gibi bir durum.
Şu an telefonların son hanelerini bilmediğim için, ve güvenlik sorusunu bilmediğim için giriş yapamıyorum, yazabileceğim tüm şifreleri denedim.
Bunu ne şekilde halledebilirim?bize aşırı korumacı diyebilirsiniz ama .. vs ile başlayan bir uyarı mı alıyorsun hocam ?
-
tahribat.com' dan alınır. bişe olursa holynin yakaya yapışırsın :D
-
Catapat bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
Merhaba Ahâli,
Bokum gibi bir durum.
Bunu ne şekilde halledebilirim?bize aşırı korumacı diyebilirsiniz ama .. vs ile başlayan bir uyarı mı alıyorsun hocam ?
Uyarı yok hocam, o kadar ileri gitmedim.
-
Hocam ya kendine domain alıp maili kullan ya da yandex'i önerebilirim.
-
Aynı durumu gmail hesabımda yaşadım. Alışverişte kullandığım mail adresi gümledi. Ama hotmailde başka bi maille aktivasyon gibi bi şey var. Eğer başka bir mail hesabını yazdıysan oradan çözebiliyosun, yani maile aktivasyon felan atıyo.