House M.D 7.Sezon Hotfile Tüm Bölümler 350 Mb Avi
-
bilerek izlemiyom bu bölümleri. 6 sezonu indirdim pc ye. 3 sezona yeni başladım. müthiş yaa. yapılan ince espriler olaylar filan...
-
house o kadar iyi bi dizi degil
-
Humerus bunu yazdı:
-----------------------------
Görüntü kalitesi nasıl hocam ?
-----------------------------Tabii HDTV , zaten LOL grubunun dizilerinin kalitesi ortada.350 mb boyutu zaten standart bana göre :)
-
7-19 bunu yazdı:
house o kadar iyi bi dizi degil
-----------------------------:S hocam ödülleri silip süpürdü nası iyi dizi değil alanında en iyisi bence...
-
FOXXLY bunu yazdı:
konusu nedir ?
-----------------------------Sorunlu etrafındakilerle iyi gecinemeyen, zıt, psikopat, Hastalarını görmeden en kötü hastalıkları bile tedavi eden bi doktor House ve etrafındakilerin hikayesi,,,
"Herkes Yalan Söyler" Sloganıyla ünlenen, hastalarına hiç bi zaman güvenmeyen Aşırı bi doktor. Dahi dünyanın en iyi doktoru. Kendisi Kendi hastanesinden baska hiç bi hastanede olmayan bi bölümün Tanı Bölümünün Baş hekimi :)
Anlatılmaz ilk bölümü izle devamı gelir zaten
-
Dizi hakkındaki açıklamalar için teşekkürler :)
-
Silent_King bunu yazdı:
-----------------------------bu dizi hayatımda izlediğim en iyi 3 dizi arasına girer... ki çoğu yabancı diziyi izledim hemen hemen hepsini populer olanların
mükemmel bir dizi house 7.7 kadar izledim bölüm beklemek sıkıcı geliyor :D begendiğin diger 2 diziyi söylermisin yeni dizi arayısındayım -
İlk sezondan itibaren yüklemeye başladım.Her bölüm yaklaşık 70 dakikadan bayağı bir zamanımı alacak.Sezon biter bitmez paylaşacağım.Maalesef indiren kişi sayısı 5'i bulmadı hala ama olsun.Maksat paylaşım yapmak ;)
-
kady bunu yazdı:
Silent_King bunu yazdı:
bu dizi hayatımda izlediğim en iyi 3 dizi arasına girer... ki çoğu yabancı diziyi izledim hemen hemen hepsini populer olanların
mükemmel bir dizi house 7.7 kadar izledim bölüm beklemek sıkıcı geliyor :D begendiğin diger 2 diziyi söylermisin yeni dizi arayısındayım
-----------------------------Super Natural
Preson Break
House M.D.
-
WilliamWallace bunu yazdı:
İlk sezondan itibaren yüklemeye başladım.Her bölüm yaklaşık 70 dakikadan bayağı bir zamanımı alacak.Sezon biter bitmez paylaşacağım.Maalesef indiren kişi sayısı 5'i bulmadı hala ama olsun.Maksat paylaşım yapmak ;)
-----------------------------Söz verdiğim gibi 1.sezon DVDRipler hazır.
Ayrı başlık açtım buradan takip edebilirsiniz:
http://www.tahribat.com/Forum-House-M-D-1-Sezon-Hotfile-Tum-Bolumler-Dvdrip-350-Mb-Avi-125807/