How I Met Your Mother
-

sadece bir kaç bölüm izleme fırsatım olmuştu :D baya beğenmiştim...bunları indircem kota sıfırllanınca :D
umarım ölmez linkler :D
-
nakamura2 bunu yazdı:
-----------------------------
Böyle dizilerin dvd sini elinde bulunduran varsa yollayamaz mı,yada herangi bişeyle takas yapmaz mı?
-----------------------------bende 1 ve 2. sezon var
-
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------nakamura2 bunu yazdı:
Böyle dizilerin dvd sini elinde bulunduran varsa yollayamaz mı,yada herangi bişeyle takas yapmaz mı?
Başka neler var hocam?Bide takas etmeyi düşünür müsün?Çok istiyorum izlemek böyle losttur budur şudur:c -
En sevdiğim dizidir.Niye seviyorsun diye soran varsa söyliyeyim..
1)20 dk bölümler canınızı sıkmaz
2)Ted i Barny si Marshall ı Liliy si ve Robin iyle mükemmel bir yapım.
3)Esprileri çok güzel..
4)Alt yazılarını türkçeleştiren "MonaRıza&Nazo" nun bu diziyi ne kadar önemsediklerini görmeniz..
Şiddetle tavsiye ediyorum...Zamanınız varsa 3 günde bitirebilirsiniz 3 sezonu da..
-
karahanx bunu yazdı:
-----------------------------ooo hacım cok saol yha :D:D: valla cok ii oldu :. favori dizimdir yani ,
yapcak bıseyımız yok dizi izlioz hocam :d (dunyahali) nabarsın :D:D:d
abi buda kitap okumak gibi bişey işte :P -
bu adam 3 sezonda anlatmayı bitirememiş mi çocuğun annesiyle nasıl tanıştığını?
-
biri dexter cekip gondersin bana lutfen =)
-
nakamura2 bunu yazdı:
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------nakamura2 bunu yazdı:
Başka neler var hocam?Bide takas etmeyi düşünür müsün?Çok istiyorum izlemek böyle losttur budur şudur:c
-----------------------------dizi olarak bşka bişey yok hocam 3.yü de indiricem acelen yoksa yollarım
-
karahanx bunu yazdı:
-----------------------------ooo hacım cok saol yha :D:D: valla cok ii oldu :. favori dizimdir yani ,
-----------------------------konusu ne bububn kardeş ismi pek hoş diil de merak etteim
-
dengesiz bunu yazdı:
karahanx bunu yazdı:
-----------------------------konusu ne bububn kardeş ismi pek hoş diil de merak etteim
VİKİPEDİ;Dizi Ted Mosby'nin eşi ile nasıl tanıştığını çocuklarına anlatmasını konu alır. Dizi 2030 yılında başlar. Bob Saget'in sesendirmesiyle asıl karakteri Ted size annenizle nasıl tanıştığı anlatacağım der ve dizi 2005 yılına döner.
Ted arkadaşları ile kendisine küçük bir dünya yaratmış bir mimardır. En iyi arkadaşı Marshall'ın 9 yıllık sevgilisi Lily'e evlenme teklif etmesinin ardından yalnız kalacağı korkusu ile kendisine o kızı aramaya başlar. Barda Robin ile tanışır. Fakat ilk randevularında ona onu sevdiğini söyler ve randevuları son bulur... Dizi hala devam etmektedir.
yaa güzel hele BARNEY e gülmekten ölcen haci indir güzel dizidir.