Hp 6340 Pocketpc De Sms Gönderememe Sorunu
-
s.a hocalar benim bi hp 6340 pocketpc im var.avea hattımı taktım arama filan yapabiliyorum ama msj gönderemiyorum.gönderdiğimde hücre ayarlarınızı kontrol edin falan filan diyor.aveayı aradım hp6340 ile ilgili bilgileri olmadığını söylediler teknik servisle irtibata geçecekmişim ama etraftada teknik servis yok.ne yapacağım şaşırdım.bütün her yerini kurculadım.format attım yine farketmedi.menü ingilizce.bu konudan anlayan yardımcı olabilecek arkadaş aranıyor..
-
hoca teknik servis derken
avea müşteri hizmetlerini ara
-
aradım aveayı ya.onlar biz anlamıyoz dediler :s
-
sorun muhtemelen senin gsm operatorunle ilgili hp nin teknik serviside muhtemelen gsm operatorunle irtibata gecmeni isteyecek veya operatorunun ayarlarını tele yükleyecek
-
aynen bence teknik serviste aveaya göndercek gözüküyor.teknik servisle avea arasında kalmamak için sizden yardım bekliyorum lütfen
-
hocam once makinanın işletim sistemini yazsaydın. 2003 veya 2003se veya windows mobile 5 veya 6. hangisi? bu sistemleri kullanan telefonlar arasında cok bir fark olmaz. avea yı arayıp işletim sistemini soylersin o işletim sistemine sahip bir telefonu nasıl ayarlıyorlarsa sana da oyle yaptırırlar.
-
Hocam mesaj merkezi numarası ayarlı olmayınca mesaj göndermez. mesaj ayarları falan tarzında bi kısım varsa(sms vs ayarları die) senin pocketpc de ona bak istersen ilk.
-
msj merkezi numarasını bul 444 1 550 ara bu ibneleri. aradıktan sonra mesaj merkezi numarasını al selam telefonuna yerleştir.
Toplam Hit: 1163 Toplam Mesaj: 8