folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Hp 6340 Pocketpc De Sms Gönderememe Sorunu

Hp 6340 Pocketpc De Sms Gönderememe Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halogen
    halogen's avatar
    Erkek
    s.a hocalar benim bi hp 6340 pocketpc im var.avea hattımı taktım arama filan yapabiliyorum ama msj gönderemiyorum.gönderdiğimde hücre ayarlarınızı kontrol edin falan filan diyor.aveayı aradım hp6340 ile ilgili bilgileri olmadığını söylediler teknik servisle irtibata geçecekmişim ama etraftada teknik servis yok.ne yapacağım şaşırdım.bütün her yerini kurculadım.format attım yine farketmedi.menü ingilizce.bu konudan anlayan yardımcı olabilecek arkadaş aranıyor..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nautilus
    Nautilus's avatar
    Erkek

hoca teknik servis derken

avea müşteri hizmetlerini ara  

şizofren olabilirsiniz yardım alın!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halogen
    halogen's avatar
    Erkek
    aradım aveayı ya.onlar biz anlamıyoz dediler :s
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek
    sorun muhtemelen senin gsm operatorunle ilgili hp nin teknik serviside muhtemelen gsm operatorunle irtibata gecmeni isteyecek veya operatorunun ayarlarını tele yükleyecek

Amphetamine Logic.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    halogen
    halogen's avatar
    Erkek
    aynen bence teknik serviste aveaya göndercek gözüküyor.teknik servisle avea arasında kalmamak için sizden yardım bekliyorum lütfen
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ofsahin
    ofsahin's avatar
    Erkek
    hocam once makinanın işletim sistemini yazsaydın. 2003 veya 2003se veya windows mobile 5 veya 6. hangisi? bu sistemleri kullanan telefonlar arasında cok bir fark olmaz. avea yı arayıp işletim sistemini soylersin o işletim sistemine sahip bir telefonu nasıl ayarlıyorlarsa sana da oyle yaptırırlar.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mc_cO_By
    Mc_cO_By's avatar
    Erkek
    Hocam mesaj merkezi numarası ayarlı olmayınca mesaj göndermez. mesaj ayarları falan tarzında bi kısım varsa(sms vs ayarları die) senin pocketpc de ona bak istersen ilk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    retrem
    retrem's avatar
    Erkek
    msj merkezi numarasını bul 444 1 550 ara bu ibneleri. aradıktan sonra mesaj merkezi numarasını al selam telefonuna yerleştir.                  
Toplam Hit: 1163 Toplam Mesaj: 8