Hp G62 B11ET LAPTOP - SATILIK-300 Tl
-
A_REX bunu yazdı
Hoca hayıflanıyorsun ama , bu özellikte pc 300 e satılırmı sence k.kartı borcu diyor ya. Bilgisayarcıya götürsün saglam olsa ölüsü 500 kagıt atarlar önüne.
Azda bilip alıyorsun ne çıkarsa diye :) Satan elemanı tanımam etmem ama ben i3 ,4 gb ram ,320 hdd , 800 tl ye aldım kart çektirip 9 taksit pahalı ama bilgisarı gördüm ikinci el denedim aldım.
yinede çok ısınıyor hayvan :D takma pek
Bende siteden Allura diye bir yavşaktan evet yavşaktan masa üstü kasa aldım. Lan bari eksik gönderiyon ram falan filan işlemci fanını sökme :)
Okuyorsan allura g*tüne koyam.
İnternetten ticaret böyle :)
Sorun bilgisayarın durumundan çok müritin mürite şii yapmasından kaynaklanıyor hocu. Adam bu sorunların birinden bahsetmiş mi satmadan önce? Çok delikanlı bi satış olmamış bence de. Neyi eksikse söylersin en azından bu ortamda, ona göre alan zaten alır, ya arkadaşa destek amaçlı ya da kendi ihtiyacından
-
A_REX bunu yazdı
Hoca hayıflanıyorsun ama , bu özellikte pc 300 e satılırmı sence k.kartı borcu diyor ya. Bilgisayarcıya götürsün saglam olsa ölüsü 500 kagıt atarlar önüne.
Azda bilip alıyorsun ne çıkarsa diye :) Satan elemanı tanımam etmem ama ben i3 ,4 gb ram ,320 hdd , 800 tl ye aldım kart çektirip 9 taksit pahalı ama bilgisarı gördüm ikinci el denedim aldım.
yinede çok ısınıyor hayvan :D takma pek
Bende siteden Allura diye bir yavşaktan evet yavşaktan masa üstü kasa aldım. Lan bari eksik gönderiyon ram falan filan işlemci fanını sökme :)
Okuyorsan allura g*tüne koyam.
İnternetten ticaret böyle :)
Hocam 200 TL de olsa 10 TL de olsa yok öyle bir dünya. Sorun varsa yazılacak. Hele ki TBT de satıyorsan kesin yazacaksın. TBT den çok satış yapmadım ama, mesela dokunmatik telefon sattım ama telefonda daha önce tamirat oldu mu, ekranda kılcal çizik var mı ayrıntısına kadar yazdım. Hemde piyasada çok çok ucuza sattım. Biz niye yamuk yapmadık ki? Eğer varsa böyle bir dalga satıcının ürünü geri alması bile lazım. Zira söylenmemiş şeyler çıkıyor. Hemde kullanımı etkileyen şeyler. Öyle boş beleş şeyler değil.
Dürüstlük insanın sütüne kalmış birşey. Birazsa satın almadan önce dikkat etmek gerekiyor ama işte her zaman dikkat etsende düzgün satıcıya denk gelemeyebiliyorsun.
-
varya konu yorumlarını okumadan bu cihazda kesin ısınma sorunu vardır kakalama üründür derken yorumlar yanıltmadı asdasf