Hp Garanti Memnuniyeti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Selam,

Bunca zaman hp ye demediğimizi bırakmadık. Ama yiğidi öldür hakkını yeme.

Bilgisayarı hunharca kullanmıştım. Önce bataryayı öldürdüm. 20 dakka dayanmıyordu.

Ranzada film izlerken yere düşürdüm. Arka mandalları kırılmıştı artık tam kapanmıyordu dik duramıyordu.

Daha sonra devrelerden yanma sesi geliyordu içinden dumanlar çıktı ve bir gün fan tamamen söndü.

Artık 10 dakkada sıcaktan kapanıyordu.

Hiç ümidim yoktu ama garantiye verdim.

Tam anlamıyla 1 hafta içinde geri geldi.

İçi tamamen temizlenmiş.

Bios güncellemesi yapılmış.

Fan değiştirilmiş.

Batarya değiştirilmiş.

Arka mandallar yenilenmiş.

Verilen belgedede her şey için garanti içi yazılmış. Teşekkürler hp :)

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

bataryamı düşürdüm ucu eğildi girmiyordu sonra pense ile düzeltip yerine koyabildim çalıştı ama içim rahat değildi.

Hp yi aradım bataryamın ömrü 6 ayda bitti yenisini istiyorum dedim.

Adresiniz nedir? diye bir cevap aldım 18 saat sonra batarya elimdeydi.

Şimdi 2 batarya ile kullanıyorum.

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Erkek

hp'nin üzerine garanti içi hizmette rakip tanımam benzer olaylar bana da geldi

bataryayı bitirdim, yeni batarya geldi.

ekranı kendm carptım, değiştirdiler :)

adaptoru bozdum yenisini gönderdiler :)

hepsi garanti içi :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

hp nin bazen iyi yanı tutuyor hocam. 

mesela bende bataryayı ve klavyeyi yenilettim. Adamlar adres ver anında yenisini gönderelim dediler :D

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek

benimde hp serverin poweri bozuldu. icini acip kurcalamadik degistirmedik kondastor diyot birakmadim

sonra hp ye goturdum yenisi ile degistirdiler. garantisi biteli de 1 hafta olmustu

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

benimde garantim bitmişti arkadaşın laptop adına aradık bi adaptör bir batarya kutu içinde geldi eskiyi de almadılar hatta sormadılar dahi.

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

işletim sistemi orjinal olmak zorundamı garanti için ?

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    samaccc bunu yazdı

işletim sistemi orjinal olmak zorundamı garanti için ?

alakasi yok, garanti donanıma verilir. yazılım ayrı dünya

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

HP nin malı boka yaramaz garantisi iyidir önceki senelerde yazmıştım yine yazayım

yaklaşık 6-7 yıl önce arkadaş bilgisayarda iş yerinde kurcalarken abisi sikerim bilgisayarı diye yere atmış sonra bi tekme çıkarmış ekrana fırlamış gitmiş bilgisayarı görseniz haline acırsınız ben bunlara göndermeyin garantiye girmez dedim onlar gönderelim para isterlerse göndeririz dediler

amk gönderdiler hp yaptı garanti kapsamında geri gönderdi :D 

hp alırmıyım? almam Asus / dell rulz

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nukeshore
    nukeshore's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hp lcd monutor arızalanmıştı lcd nin dunya para olduğu zamanlarda. telefon ettim kargocu sıfırını getirdi arızalıyı götürdü. koşulsuz değişim şaşırmıştım. hp iyi garanti konusunda

011011100111010101101011011001010111001101101000011011110111001001100101
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ottomanmurat
    ottomanmurat's avatar
    Erkek

hp yi bilmem de içi açılmış vidalari ana karti ile oynanmiş buzdolabina bile konmuş dell gelip evde ana kart degişim yaptilar.

Hayallerinizi Sadece Biz Gerçekleştiririz.
Toplam Hit: 1733 Toplam Mesaj: 13