Hp Garanti Memnuniyeti
-
Selam,
Bunca zaman hp ye demediğimizi bırakmadık. Ama yiğidi öldür hakkını yeme.
Bilgisayarı hunharca kullanmıştım. Önce bataryayı öldürdüm. 20 dakka dayanmıyordu.
Ranzada film izlerken yere düşürdüm. Arka mandalları kırılmıştı artık tam kapanmıyordu dik duramıyordu.
Daha sonra devrelerden yanma sesi geliyordu içinden dumanlar çıktı ve bir gün fan tamamen söndü.
Artık 10 dakkada sıcaktan kapanıyordu.
Hiç ümidim yoktu ama garantiye verdim.
Tam anlamıyla 1 hafta içinde geri geldi.
İçi tamamen temizlenmiş.
Bios güncellemesi yapılmış.
Fan değiştirilmiş.
Batarya değiştirilmiş.
Arka mandallar yenilenmiş.
Verilen belgedede her şey için garanti içi yazılmış. Teşekkürler hp :)
-
bataryamı düşürdüm ucu eğildi girmiyordu sonra pense ile düzeltip yerine koyabildim çalıştı ama içim rahat değildi.
Hp yi aradım bataryamın ömrü 6 ayda bitti yenisini istiyorum dedim.
Adresiniz nedir? diye bir cevap aldım 18 saat sonra batarya elimdeydi.
Şimdi 2 batarya ile kullanıyorum.
-
hp'nin üzerine garanti içi hizmette rakip tanımam benzer olaylar bana da geldi
bataryayı bitirdim, yeni batarya geldi.
ekranı kendm carptım, değiştirdiler :)
adaptoru bozdum yenisini gönderdiler :)
hepsi garanti içi :)
-
hp nin bazen iyi yanı tutuyor hocam.
mesela bende bataryayı ve klavyeyi yenilettim. Adamlar adres ver anında yenisini gönderelim dediler :D
-
benimde hp serverin poweri bozuldu. icini acip kurcalamadik degistirmedik kondastor diyot birakmadim
sonra hp ye goturdum yenisi ile degistirdiler. garantisi biteli de 1 hafta olmustu
-
benimde garantim bitmişti arkadaşın laptop adına aradık bi adaptör bir batarya kutu içinde geldi eskiyi de almadılar hatta sormadılar dahi.
-
işletim sistemi orjinal olmak zorundamı garanti için ?
-
samaccc bunu yazdı
işletim sistemi orjinal olmak zorundamı garanti için ?
alakasi yok, garanti donanıma verilir. yazılım ayrı dünya
-
HP nin malı boka yaramaz garantisi iyidir önceki senelerde yazmıştım yine yazayım
yaklaşık 6-7 yıl önce arkadaş bilgisayarda iş yerinde kurcalarken abisi sikerim bilgisayarı diye yere atmış sonra bi tekme çıkarmış ekrana fırlamış gitmiş bilgisayarı görseniz haline acırsınız ben bunlara göndermeyin garantiye girmez dedim onlar gönderelim para isterlerse göndeririz dediler
amk gönderdiler hp yaptı garanti kapsamında geri gönderdi :D
hp alırmıyım? almam Asus / dell rulz
-
hp lcd monutor arızalanmıştı lcd nin dunya para olduğu zamanlarda. telefon ettim kargocu sıfırını getirdi arızalıyı götürdü. koşulsuz değişim şaşırmıştım. hp iyi garanti konusunda
-
hp yi bilmem de içi açılmış vidalari ana karti ile oynanmiş buzdolabina bile konmuş dell gelip evde ana kart degişim yaptilar.