Hp Lap Top A Xp Yüklenrmi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    arkdaşlar hp laptop var babamda geçen yıl aldı. benim masa üstü vardı ben yüklettim kaçak sorunsuz kullanıyorum 1 yıldır babamda yükletebilirmi kimi laptopa olmazmı ne diyordu son durum ne oluyormu oluyorsa ortalama kaça olur ankaradayım?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    niye o bilgisayar değil mi?
    tabi ki yüklenir

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek
    hocam laptop da senin masaüstü gibi sadece o biraz daha derli toplu :D sonucta donanımlarla değil senin işin yazılımlarla! eğer istersen win3.1 bile kurabilirsin

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek
    Laptopunun driverleri varsa yüklersin tabi İstiosan sen bi modelini yaz laptopun ona göre varmı yokmu söleyim ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek
    ya şu işte hp birşey çıkarmışda sisteme vistadan başka birşey yüklenmiyomuş yüklenince garantisi bozuluyormuş masa üstünde bunu kırıyorlardı ama lap topta kıramıyolar diye birşeyler vardı ben masa üstünü yaparken adam evet dedi var öle birşey hp son ürettiği bu aletlerde işte vista ile veriyordu ya vista ile garantilemiş xp yüklersen garantisi bozuluyo onu adam ben düzeltiyorum filand demişti ama lap top işini başkası sölemişti onu bileiyorum dediğim gibi kulaktan dolma idi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

patates bunu yazdı:
    -----------------------------
    ya şu işte hp birşey çıkarmışda sisteme vistadan başka birşey yüklenmiyomuş yüklenince garantisi bozuluyormuş masa üstünde bunu kırıyorlardı ama lap topta kıramıyolar diye birşeyler vardı ben masa üstünü yaparken adam evet dedi var öle birşey hp son ürettiği bu aletlerde işte vista ile veriyordu ya vista ile garantilemiş xp yüklersen garantisi bozuluyo onu adam ben düzeltiyorum filand demişti ama lap top işini başkası sölemişti onu bileiyorum dediğim gibi kulaktan dolma idi

Yok bea öyle bişi hp ye ne benim kullandığım işletim sisteminden işletim sistemiyle pc mi bozulurmuş ki garantiye gitsin :D.

Kırma dediğin olayda şöyle vistanın içindeki bi sistem klasöründen (nerden olduğunu bilmiorum)bi dosyayı silme.Yani kırma diyince insanların aklına hep şu gelio;

Makinenin içi açılır ve içinden bi parça sökülür veya kırılır:D:D:D.

Zaten vistadan xp ye geçmeden önce vistanın bi yedeğini alman gerek.Bu da senin orjinal vista cdin oluo Almassan yedeği nolur diğelimki Xp yükledin ve beğenmedin

vista kullandığın zamanlardaki gibi orjinal vistan olmaz korsan yüklemek zorunda kalırsın.Bu yedek şu işede yarar bilgisayarını fabrika ayarlarına döndürür yani ilk bilgisayarı açtığın hale..

Önemli not:Eğer xp yi başka birine falan yükleteceksen kesinlikle götürmeden önce vistanın yedeğini al! Hatta şimdi hemen al bulunsun=)Nasıl alınacağını bilmiosan anlatim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    işletim sistemi içinde alındıysa zaten kurdarma cdsi vardır

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabuCe
    kabuCe's avatar
    Erkek

Vista Bussiness veya Ultimate ise lisanslı olarak XP geri yüklemesi yapabilirsiniz. Müşteri hizmetlerine başvurun bu konuda.

Lisans varsa, yada korsan olsun farketmez diyosanız; internette araştırma yapın, laptopun marka ve modeliyle birlikte.

Arkadaşın HP'sine Vista'yı silerek XP kurduk. Internette adamın birisi adım adım anlatmıs ve sürücüleri vermişti.

...Orada Olmayan Adam...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

SyspioniC bunu yazdı:
    işletim sistemi içinde alındıysa zaten kurdarma cdsi vardır

Yok vista vermio eğer gidip bi dükkandan vista almadıysan tabi.Benim laptopta vista yüklü geldi ve laptobun kutusunda cd yerinekurtarma cdsini nasıl yazacağını gösteren kağıt çıkı.(ben buna göre söyledim başka firmalar veriosa bilemem )

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HyKo
    HyKo's avatar
    Erkek
    ben daha 2 gün önce aldım hp marka laptop teknosadan.. kurtarma diski vermiyolar. ama ordaki eleman nasıl yapacagımı anlattı.ve hemen eve getirince ilk işimin bu olması gerektiğini söledi. ben de hemen yaptım :D

...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1903
    1903's avatar
    Erkek
    arkadaş doğru söylüyor hp'nin bazı modellerine xp yüklenemiyor çünkü hiç bir şekilde bu ürünlerin xp driverini çıkarmıyor.örneğin pavilion hdx9250.

gücüne güç katmaya geldik.formanda ter olmaya geldik.Beşiktaş seninle ölmeye geldik BEŞİKTAŞ !
Toplam Hit: 3759 Toplam Mesaj: 14