HP Touchpad Sorunu
-
harici fare takınca sistem toucpad devre dışı iletisi veriyor mu? ve harici fare kullanabiliyor musun?
-
hiç formatlamadım. touchpad driverlerini tekrar yükledim çalışmadı. Harici mouse çalışıyor.
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------hiç formatlamadım. touchpad driverlerini tekrar yükledim çalışmadı. Harici mouse çalışıyor.
-----------------------------formatlamayı deneyebilirmisin?
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------hiç formatlamadım. touchpad driverlerini tekrar yükledim çalışmadı. Harici mouse çalışıyor.
-----------------------------çalışıyor da, takınca touchpad devre dışı uyarısı veriyor mu?
yani sistem usbden giren fareyi işaretleme aygıtı olarak algılıyorsa fakat 'sen fare taktın diye touchpadi devre dışı bıraktım ben' demiyorsa, dahili bir işaretleme aygıtının olduğunun farkında olmayabilir.
ben de hp kullanıyorum ve bi ısındıkça monitöre kafa atmak istiyorum bi de kafasına göre touchpad sorunu çıkarınca.
edit: bi de hocam tam modeli ne media smart zımbırtısı var mı?
-
dv 4000 serisi baya eski makine :)
format atmayı beceremedim cd rom çalışmamıştı o zamanlar. sonrada denemedim bi daha.
harici mouse takınca herhangi bir uyarı vermiyor. Normal çalışırkende harici mouse takınca uyarı vermiyordu.
-
kardeş benim arkadaşın da çalışmıyordu.format attık çalıstı bende donanımsal sanıyordum formatı onun için atmamıstık ama attıktan sonra baktık çalısmaya basladı kaybedecek bişe yok dene bence ;)
-
cd-rom çalışsa zaten atacaktım :)
yarın işyerine getireyimde bi format atıp deneyelim.
-
sanane bunu yazdı:
-----------------------------dv 4000 serisi baya eski makine :)
format atmayı beceremedim cd rom çalışmamıştı o zamanlar. sonrada denemedim bi daha.
harici mouse takınca herhangi bir uyarı vermiyor. Normal çalışırkende harici mouse takınca uyarı vermiyordu.
-----------------------------bilemedim o zaman.. canı format istemiş olabilir. hpler iyice evcil hayvan gibiler elektrikle besliyorsun tozunu alıp seviyorsun, ısınmasın diye altına bir şeyler koyuyorsun, üzülmesin diye fan alıyorsun falan ama yetmiyor işte.
formattan başka çaren kalmazsa önerim hp tools kısmını da uçurman. öyle olunca kimlik bunalımı yaşadığı için daha az sorun çıkarıyor her anlamda.
-
benim makine o kadar eski ki hp tools falan yok benimkinde :)
2006 yılında almıştım ben onu :)