folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder HP Yazıcı Offline Sorunu?

HP Yazıcı Offline Sorunu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erngnctrk
    erngnctrk's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı

2 nizinde sorunu yazılımsal çözümü ise driver ı silip yeniden yüklemek denetim masasından printera girin ordan printer ı kaldırın ve driver ı tekrar yükleyin

2 farklı bilgisayarda dediğin işlemi geçekleştirdim ama yine çalışmadı mübarek.

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    erngnctrk bunu yazdı
    GUS bunu yazdı

2 nizinde sorunu yazılımsal çözümü ise driver ı silip yeniden yüklemek denetim masasından printera girin ordan printer ı kaldırın ve driver ı tekrar yükleyin

nasıl ya çalıştıgım yerdede dediginin aynısı oluyo ve sürekli oluyo bu şekilde çözüyorum ben :(

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erngnctrk
    erngnctrk's avatar
    Erkek
    GUS bunu yazdı
    erngnctrk bunu yazdı
    GUS bunu yazdı

nasıl ya çalıştıgım yerdede dediginin aynısı oluyo ve sürekli oluyo bu şekilde çözüyorum ben :(

demek bizim yazıcı naneyi yemiş :D

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erngnctrk
    erngnctrk's avatar
    Erkek

http://www.netreyonum.com/urun/brother-hl-1111_139588.aspx?CatId=4757&ref=akakce&v=1.54.9

bu yazıcı nasıldır.

bi rahatsızlık çıkarırmı.

netreyonum sitesinden daha önce alışveriş yapan varmı sitede nasıldır.

saygılarımla.

.
Toplam Hit: 2361 Toplam Mesaj: 15