HPV Nedir ? Önemlidir. Önerilir
-
hocam işte erkekler için yaktırmak gerekıyor yada krem tedavisi gerekiyor .. kesin tedavi şu anda mumkun degil icadı yok .. zaten illa sende penis de bunun belirtisi olması gerekmiyor bulaşmış olan insanlarda ortaya çıkması bazen yıllar alabiliyor .. yani aslında birçogunuz bunu taşıyor olabilirsiniz.
-
Bu hastalık ile ilgili tek çözüm seks yaparken önünde düğmesi olup pantolon gibi açılan boxer giyilmeli diye biliyorum.Tabi prezervatif takmanızda gerekiyor.
-
Citizen bunu yazdı
Bu hastalık ile ilgili tek çözüm seks yaparken önünde düğmesi olup pantolon gibi açılan boxer giyilmeli diye biliyorum.Tabi prezervatif takmanızda gerekiyor.
hocam oyle bi saçmalık olacagına inanıyormusun ?
-
blmrt bunu yazdı
hocam işte erkekler için yaktırmak gerekıyor yada krem tedavisi gerekiyor .. kesin tedavi şu anda mumkun degil icadı yok .. zaten illa sende penis de bunun belirtisi olması gerekmiyor bulaşmış olan insanlarda ortaya çıkması bazen yıllar alabiliyor .. yani aslında birçogunuz bunu taşıyor olabilirsiniz.
Erkeklerin yarısında bu hastalık mevcut fakat ortaya çıkması için bağışıklık sisteminin düşmesini bekleyip ortaya çıkan sinsi bi hastalık
İyi beslenme düzenli yaşam hastalığı yenmede etkin faktörler arasında
Yok boxer yok slip yok don bunlar hurafe
Ya elizabet yada iyileşinceye kadar no sex bu kadar basit
elizabetide ameliyat eldiveni ile yaparsanız daha saglıklı olur mibrobun yayılmaması açısından
-
dış genitalde çıkarsa ne ala yat kalk şükret :)
Üretra da çıkarsa? İnce demir çubukla içeri girilip itinayla kazınır :))) (nasıl baya küçüldü içeri kaçacak dimi :)))
Erkekte siğil falan yapar geçer gider kolay iş. Kadınlarda rahim kanseri yapar; ocak söner.
Prezo falan taksanızda para etmez HPV yi her türlü alırsınız !
Genç kızlarımıza tavsiye : Aşısı var 400 lira civarında. (garanti değil tabi ama koruyuculuğu yüksek) Sağlık sigortası karşılamaz cepten vereceksiniz.
Ülkemizde çoğu erkek siftahı malum yerlerde yaptığında dolayı taşıyıcılık olayı çok yüksektir.
Hep denir ya ben karım diyeceğim kızın ilki olmalıyım diye. Olur da ilki oldun, oldu ya rahim kanserinden öldü gitti. (ki öldürür amk)
Bilginize tek suçlu sizsiniz! O masumdu kendisini sadece size teslim etti :)
Sie gavat olacağıma katil olurum nasılsa kimse bana sen katilsin de demeyecek.
Çok dağıttım konuyu kafada dağınık zaten.
Haydi pompaya devam :)
-
Çok teşekkürler hocam bilmemiz gereken birşey bu. Zira eşşek bilmediği otu yerse başı ağrırmış! Bizde pata küte dalıyoruz bilmeden etmeden birşeye başımız ağrıyor sonra.
-
genetik olarak falan bu hastalığı taşımayan erkekler, en azından 5-6 yıldır tanımadığınız ne hastası olduğunu ne bok olduğunu bilmediğiniz karılarla düşüp kalkmazsanız bu hastalıkla tanışmanıza gerek kalmaz, çüküne söz geçirmeyi öğrensen aids hpv ve milyon çeşit hastalıktan otomatikman korunacaksın ama nerdee
-
blmrt bunu yazdıCitizen bunu yazdı
hocam oyle bi saçmalık olacagına inanıyormusun ?
Sonuçta bu mantar tipi bir hastalık ve et ete değince sana geçiyor.