Hsbc Bankası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

Aynı olay benim de başıma geçen ay geldi normalde 140-150 tl kart borcu bekliyordum 180 tl kart borcumun olduğunu gördüm atm den.Bende de Hsbc Advantage k kartı var.Malumunuz kart ekstresi kartın son ödeme gününden bi hafta sonra geldiğinden ekstreyi görmeeden kart borcunu yatırdım bi hafta sonra ekstre geldiğinde gördüm ki 40 tl kart aidatı alınmış.Bunu gördüm tepem attı.

Akşamına aradım 444 0 111 İ dedim kredi kartımdan kart aidatı alınmış 40 tl geçen ay bunun iptal edilmesini istiyorum dedi.Bankacı beyefendi bunu iptal edemiyoruz dedi.Bende blöf olarak ben ilk sizle çalışmıyorum diğer bankalar kart aidatı almaz iken siz neden alıyorsunuz dedim telefondan bizim yapabileceğimiz bir şey yok bankamızın kredi kart aidatlarını almak zorundayız iptal edemeyiz dedi.Halbuki elimde ondan başka kredi kartı yok,kart aidatını iptal edeceklerini bildiğimden blöf yaptım.Kredi kartımın taksitli borcu varken kart iptalinin mümkün olup olmadığını sordum edebilirsiniz beyefendi dedi.Kredi kartımın kart aidatını iptal edmezseniz kartımın iptal edilmesini istiyorum dedim.Hemen efendim sizin nakit puanlarınız,tatil puanlarınız v.s böle bi sürü sikindirik şeyler okudu bunlardan yararlanamıyacaksınız dedi bende olsun aidat ödemek istemiyorum dedim iptal edin dedim,Ben böyle deyince o zaman sizin yatırmış olduğunuz 40 tl aidat parasınakarşılık 10 tl hesabınıza geçelim gelecek taksitlerden düşülsün dedi ben kabul etmedim.Gene İsrarlı bir şekilde kartın iptalini istedim İki dakika sizi telefonda bekleteceğiz birilerine danışmam gerekiyor deyip bana bol bol müzik dinletti bi zaman sonra çıktı geldi ve efendim siz bankanın ödemesi düzgün müşterileri arasındasınız sizi kaybetmek istemiyoruz o yüzden kartınızın iptalinin yerine kart aidatınızın iptalini gerçekleştiriyoruz bunu onaylıyormusunuz dedi Ben emin omak için bu onay kart aidatının mı yoksa kartın iptalinin onayı mı diye sorunca kart aidatının iptalini onayı dedi Ben de büyük bi zevk ve savaştan galip çıkan bi devletin yaşamış olduğu galibiyet gururuyla ve muhteşem bir ses tonuyla EVET dedim.

Böylelikle kart aidatımı iptal ettirdim ve bu ayki gelen ekstreye baktığımda yatırmış olduğum 40 tl kart aidatımın kart ekstre borcundan düşülmüş olduğunu gördüm.Bu zaten yasal değil ama böle bunu bile bile herkesten alıyorlar taki sen ben sesimizi çıkarmayana dek...Hakkkını ara Kredi kartı aidatı ödeme :)

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pisikleet
    pisikleet's avatar
    Erkek
    alicem bunu yazdı:
    -----------------------------

bankalar aidat almakta haklı bence o kadar altyapı var

-----------------------------
    asıl malı kurumsal bölümden götürüolar ztn kaldıki faizdende gelio etmesinler kart basına insanları kertmesinler

https://twitter.com/pisikleeet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adamgibi
    adamgibi's avatar
    Erkek

benım akbankın kredı kartından kestıler ya gerı yatırın yada  kartı ıptal  edrım dedım "cesim bey kart parasını iade ediyorum kabul edıyormusunuz "dedi bende kabul ettım :|

kontra bisiklet
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mywts
    mywts's avatar
    Erkek

bende hscb campus cart kullanıyorum yalnız hiç yüklü bir çekim olmadı ve bu ayki ekstreme bakarken 1,5 tl kart aidatı yazdığını gördüm.az az kestiklerinden uğraşmak ta istemiyorum ancak duyduğuma göre kart aidatı konusunda bankalara biraz baskı yapmak işe yarıyormuş.

Toplam Hit: 2883 Toplam Mesaj: 15