HTC Almak İsteyenler Turkcell'e
-
forumda günlerdir olan htc htchd2 konularından sora gördüm ki tbt takip eden turkcell yetkilileri kampanyalı htc satmaya karar vermiş :)
aşadağıdaki linkden direk sayfaya ulaşabilirsiniz.
http://www.turkcell.com.tr/bireysel/kampanyalar/telefoncihazkampanyalari/htckampanyalari
-
//
İnternete siz de HTC ile dokunun
internete siz de HTC ile dokunun! İlk kez Turkcell'de
Kontratlı Teklif:
HTC Touch2 HTC HD2 

HTC Touch2
HTC HD2
Turkcell Faydası
Kimler Faydalanabilir?
Aylık Ödenen Taksit*
Aylık Ödenen Taksit*
24 ay
49 TL
90 TL
Haftaiçi ve Haftasonu Geceleri
bedava konuşma ve mesajlaşma+1 GB internet paketiBireysel+Kurumsal
18 ay
57 TL
110 TL
12 ay
72 TL
148 TL
*Kampanya teklifine tüm vergiler dahildir. Kampanya kapsaminda alinan paket tutarina, yurticinde Turkcell’lilerle haftaİçi ve haftasonu bedava konuşma- mesajlaşma,1 GB internet paketi ve HTC akıllı telefon dahildir.
Kontratsız Teklif:
Turkcell İletişim Merkezleri ve anlaşmalı zincir mağazalarda, HTC Touch2’nin tavsiye edilen satış fiyatı: 575 TL; HTC HD2 tavsiye edilen satış fiyatı: 1.442 TL’dir. Üstelik World’e 12 taksit avantajıyla, dilediğiniz HTC modeline sahip olabilirsiniz.
Satışlar günlük kur esas alınarak TL üzerinden yapılacaktır. Tavsiye edilen satış fiyatı, 5 Mart 2010 dolar kuru esas alınarak hesaplanmıştır. Fiyatlara KDV dahildir.
Kontratsız tekliften yararlanmak için, kampanyadan alınan HTC cihazdan, HTC Touch2 için 7076’ya; HTC HD2 için 7078’e cihaz modelini belirtip boşluk bırakıp, kampanya şifresini yazıp kısa mesaj olarak gönderilmesi gerekmektedir. (Örn: HTC Touch2 12345678AB; HTC HD2 1234567AB)
Faturalı hatlı ve mevcut müşterilerimiz:
İlk bir ay süresince yurtiçi ve Turkcell’lilerle 1000 dakika konuşma ve 100 MB internet paketi kazanırlar. -
bende genel bilgi verem en az 6 ay fatura kullanmak üstünüze kayıtlı kredi kartı ödemelerinizde gecikme ödeyeememe gibi kapanma gibi şeyler olmayacak
-
e bay den alın 400 - 500 dolara ? turkcell kazanmasın.. ben pinphone aldm 180 dolara kargoda suan gelince detayları acıklarım :)
pinphone u çakallar tr de 450 tl ye satıolar :) -
cLust3R bunu yazdı:
-----------------------------
e bay den alın 400 - 500 dolara ? turkcell kazanmasın.. ben pinphone aldm 180 dolara kargoda suan gelince detayları acıklarım :)
pinphone u çakallar tr de 450 tl ye satıolar :)
-----------------------------hoca nası bişe o pinphone ?
bide türkselden telefon alınmaz hacılar çok sokuyo... iki sene ona çalışılırmı ?
-
lalada bunu yazdı:
cLust3R bunu yazdı:
bide türkselden telefon alınmaz hacılar çok sokuyo... iki sene ona çalışılırmı ?
-----------------------------faturalı hat kullanıyorsan zaten aylık 70 80 veriyorsan üstüne 80 daha koy bir yılda elinde :D
-
htc touch2 yi 2 hafta falan önce aldım. gayet memnunum bana göre hiç bir kusuru olmayan bi telefon her işimi rahatça yapıyorum kralsın turkcell.
-
Quetzalcoatl bunu yazdı:
htc touch2 yi 2 hafta falan önce aldım. gayet memnunum bana göre hiç bir kusuru olmayan bi telefon her işimi rahatça yapıyorum kralsın turkcell.
-----------------------------bende alcam bi tur veririm isteyenlere :D
-
Turkcellinin Gücü Turkcellin Çekim Gücü :D
-
gokcan bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
cLust3R bunu yazdı:
-----------------------------faturalı hat kullanıyorsan zaten aylık 70 80 veriyorsan üstüne 80 daha koy bir yılda elinde :D
-----------------------------hocam 2160 liraya geliyo ohaa :D faturalıyım 200 den aşağı fatura ödemiyorum ama bu para verilmez buna kredi çekip al daha iyi...
-
hd 2 telefon normalde 1 milyarın üstünde satılıor sanırım ? pinphone u youtube a yazıp bakabilirsin , iphone replikası fakat özellikleri fln cok iyi , kopya olarak da iphone ebatlarına en yakın replikalardan boyutlar fln 1 e 1 aynı.. ebayde 500-600 dolara satıolar tabi arastırmak lazm.. bn çinden aldım 40 $ düşük fatura yapıp gift basket vs. yapıolar gümrük te sorun olmucak o yüzden umarım :) telefon elime ulasınca satıcının bilgilerini fln veririm burda ebay store unu fln paypal ile satın aldm ben gayet de ilgilendi çinliler :) kargo tracking no fln werdiler takip ediorm kargoyu 10 gün e elime ulasır..