Htc Desire Hd - Samsung Galaxy S2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Beyler bu ıkısınden bırını alcm kararsız kaldım sızce hangısını alayım artı ve eksılerıyle söylersenız daha iyi olur

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek
    galaxy S2 derim ben daha hızlı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

JackDaniels bunu yazdı:
    -----------------------------
    galaxy S2 derim ben daha hızlı

s2

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

yanlış telefonları kıyaslamışsın gibime geldi. htc sensation ile s2 desen biraz düşünürdük ama şu durumda s2 derim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

htc nın en ıyısı bu oldgunu bılıodum o zaman onada bır bakayım

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    Hocam Sensation fiyatı hakkında bilgim yok fakat S2den birazdaha ucuzsa git al derim (Galaxy S2 Kullanıcısıyım)

!!!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Mr_Dark bunu yazdı:
    Hocam Sensation fiyatı hakkında bilgim yok fakat S2den birazdaha ucuzsa git al derim (Galaxy S2 Kullanıcısıyım)

HTC Sensation  1.500-1.830 TL arasi

Galaxy S II 1.420-1.732 TL arası

sadece Super Amoled Plus için galaxy alınır super amoled kullanan bir kişi için diğer ekranlar tüplü televizyondan beterdir :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Göruntu kalıtesı olarak galaxy daha ıyıdır öylemı yani biraz detay beyler :) neden htc bi kaç kullanan kısılerın yorumu gerek

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Bosluk bunu yazdı:

Göruntu kalıtesı olarak galaxy daha ıyıdır öylemı yani biraz detay beyler :) neden htc bi kaç kullanan kısılerın yorumu gerek

detaya gelicek olursak  

2 telefon da  1.2 ghz çift çekirdek 

2 telefonda 4.3 inc ekrane sahip (sadece ekran teknolojisi değişik )

2 telefonda 8MP 

Samsung Galaxy S II de 1 GB RAM bulunmakta  HTC Sensation 768MB RAM bulunmakta 

Galaxy S II Ön kamerasi 2 MP  , HTC Sensation Ön kamera VGA

Galaxy TouchWiz arayüzünü kullanır HTC Sense arayüzünü kullanır.

performans ve donanımsal olarak galaxys daha güçlü. senin bilmek istediğin şey nedir?

not : samasung telefonun tamamını kendi yaptıgından ve diğer telefon ütericilerine de parçaları sattıgından aynı fiyata samsung tan iyisini yapmak mümkün degil.  HTC de kalitelidir ancak tüm donanımı üreticilerden satın alır birleştirir.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

hocam öncelikle yanlış telefonları kıyaslamışsın kesinlikle :D

http://www.hepsiburada.com/Liste/htc-desire-hd-15-gb/ProductDetails.aspx?productId=telcephtcdeshd&categoryId=371946

2 sinin karşılaştırması var burda da ;

http://www.youtube.com/watch?v=96b1e4aICwY

ayrıca galaxys2 için şu videoya bi bak derim hocam :

http://www.youtube.com/watch?v=zyMfpJh3h4A&feature=player_embedded#at=45

benim tavsiyem HTC ci olsam da , Galaxy S2 dir hocam . Asla pişman olmazsın .

Hayat Bizi 61 kenara...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Tamam hocam bu bılgıler gıbı bana en cok hız,dokunmatık ve goruntu kalıtesı lazım özellıkle dokunmatık onun için iphone al dıycksın belkı ama sevmıyorum ıphonu son olarak htcnın mı ıyıdır dokunmatıgı samsung mu htc kalıtedır derken neyı kastettın bırde

Toplam Hit: 2431 Toplam Mesaj: 12