Htc Desire HD Rom Atarken Hata Yaptım
-
Meraba arkadaşlar.
HTC desire HD telefonum var. Telefonu unlock yaptım
ClockworkMod Recovery'i kurdum.
Daha sonra rom atarken android 4.2.1 - 4.2.2 jely bean i yüklemem gerekirken yanlışlıkla 4.4 kitkatı yükledimeye çalıştım. Doğal olarak "Cm-11-xxxx Changes failed" diye bi hata verdi.
Sd karta ulaşamadığım için doğru sürümü karta atıp yüklemeyi deneyemiyorum. Telefon açılışta kalıyor.
Yarın sd kart okuyucusu alıp doğru sürümü yüklemeyi deniyeceğim. Bi sorun olurmu acaba ?
-
Bi' tane jellybean rom'u çek hocam sd karta lüzum yok internal storage ile de halledebiliriz. Telefonun hafızası kaç mb/gb?
Caliber tarafından 21/Eyl/14 22:59 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam SD kartta sorun yok. Telefon açılmadan SD karta nasıl ulaşabilirim ?
Telefon hafızası nekadar bilmiyorum :/
manhyak tarafından 21/Eyl/14 23:03 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam şimdi telefon recovery modundayken usb kablosunu bilgisayara bağla ve sonra CWM menüden "Mounts and Storage" kısmına gel.
Ondan sonra da gelen ekran şöyle bir şey olacaktır ve "Mount USB Storage" dersen telefon hafızasına erişmiş olacaksın. Bilgisayar ekranında açılır pencere. Ya da "mount /sdcard" dersen hafıza kartına erişirsin. Dikkat et burada ayrıca "FORMAT" kısmı da vardır yani ilgili bölümü tamamen siler dataları filan götürme. Rom atmadan önce yine bu bölümden "format /system" yapman senin için daha iyi olur.
-
Evet beyler saatlerdir uğraşıyorum fakat telefon açılmıyor.
2 3 tane rom yükledim
stock rom ruu yüklemeyi denedim. Ruu yu yüklerken 155 hatası veriyor.
Data, system, cash formatlıyorum rom kuruyorum reboot ediyorum genede açılmıyor :/
-
yokmu yardım edicek
-
bootloader relock yap
sonra ruu yu tekrar dene
-
kady bunu yazdı
bootloader relock yap
sonra ruu yu tekrar dene
Denedim hocam böyle bi hata veriyo
-
Acaba yanlış bişeymi yapıyorum rom yüklerken. Alta nasıl yaptığımı yazıyorum
Unlock yapıyorum.
Recoveryden clockwork modu açıyorum
Data, casch ve systemi formatlıyorum
rom ile kerneli sd karta atıyorum.
flash zip from SD card'a tıklayıp rom ile kerneli yüklüyorum
Rebootluyorum fakat açılış ekranında kalıyor.
-
-
Room'un zipinden çıkan boot u pc den flashladım açıldı. :)