HTC Desire Z 1,5 GB & Samsun S8530 Wave II 2 GB
-
Bada çok dandik bi sistem geliyo bana. HTC alırdım ben olsam.
-
tri bunu yazdı:
-----------------------------
HTC Desire Z 1,5 GB & Samsun S8530 Wave II 2 GB
bu tarz konular formda coğaldı biliyorum ama bişe almadan önce sizlerin fikrini almak güven veriyor
hepsibuarada sitesinden bi tane telefon almayı dusunuyorum limit 800 tl 80 tl wordpuan hediye ediyor:)
ben gözüme 2 tane tel kestirdim 2sinide hiç kullanmadım yorumlarınız nedir tavsiyeleriniz ?
HTC desire daha iyidir. ben de araştırıyorumbir süredir. samsung galaxy ace, wave II ve HTC arasında kalmıştım. HTC'de karar kıldım -
Kart yok la :D alacaktım HTC desire Z yi word kart 2012 ocakta başlıyo bursumda ocakta başlıycak tam üzerine çuk gibi oturacaktı ama kartım olmadığından alamadım üzerine bayram bayram telefonumda bozuldu kaldık telefonsuz :S
amk böle dünyanın la para var kart yok :D
-
ExpirE bunu yazdı:
-----------------------------Kart yok la :D alacaktım HTC desire Z yi word kart 2012 ocakta başlıyo bursumda ocakta başlıycak tam üzerine çuk gibi oturacaktı ama kartım olmadığından alamadım üzerine bayram bayram telefonumda bozuldu kaldık telefonsuz :S
amk böle dünyanın la para var kart yok :D
bende htc desire z alsammı almasam mı derken bi ay önce aldım memnunum, tabi şarj olayı android olarak baya sorun :) -
şarj niye soru aga?az mı gidiyo? ben de htc hayali kuruyodum :f
-
hocam alacaksan ve alan arkadaşlar için söyleyeyim çek çıkar deri kılıflar var htc 'i o kılıflarla kullanınca arka kapak kısmı kararıyor, telefon güzel zaten iyi bir kılıfta bulursan tadından yenmez :)
-
Wave 3 çıktı çıkacak hocam değerini kaybetmeyen bir telefon malzeme kalitesi de iyidir , iyi bakarsan 2 yıl 3 yıl 3 yıl boyunca şeklini korur kalitsini sürdürür (metal kasa sonucta :)
ayrıca wave 2 yi pek tasrif etmiyorum samsung un gözbebeği super amoled den yoksun kendisi
BADA işletim sistemi Android kaynaklıdır hocalar , oyüzden android geliştikçe oda gelişiyor , BADA 2 da wave 3 ile beraber çıkacak ve oldukça performanslı oldugu söyleniyor özellikleri de oldukça iyi
+ olarak yakında BADA da Android ve iOs uygulamalarını çalıştıracak diye bir dediğkodu var bakalim sonuc ne olacak :) ben Wave im ile mutluyum
-
joe_black bunu yazdı:
-----------------------------şarj niye soru aga?az mı gidiyo? ben de htc hayali kuruyodum :f
hocam şöle deyim azdan kasıt ekran parlaklıgını fulde değilde kısıkta kullanırsan sms-müzik vs vs yaparak 15-20 saate kadar gidio -
piradomim bunu yazdı:
-----------------------------joe_black bunu yazdı:
-----------------------------şarj niye soru aga?az mı gidiyo? ben de htc hayali kuruyodum :f
hocam şöle deyim azdan kasıt ekran parlaklıgını fulde değilde kısıkta kullanırsan sms-müzik vs vs yaparak 10-15 saate kadar gidio
edit : bu arada müzik kapanıp açılıo vs vs.kastım sürekli açık kalması deil