HTC HD 2 İçin Nand Android ROM Arıyorum
-
Arkadaşlar Htc Hd 2 için nand android arıyorum lakin aradığım özellikler şunlar;
Ekran geçişleri vs görsellik güzel olacak. Bir programı kapatmak bile zevk verecek.Ve camera çekimi Windows 6,5 deki kadar temiz ve net olacak
Kullandığınız bir sürüm var mı? iyi bildiğiniz, önerebileceğiniz.
Şu an sd de android Gınger b kullanıyorum görsellik güzel ama camera ve fotoğraf kalitesi kötü. -
dostum konuyla alakasız ama tamda ben htc bakıyordum senın konuyu gördüm bu modeli önerirmisin whats up programını bu cihazda kullanabilirmiyiz şarj olayı nasıl gidiyor bende iphone 3 gs var ama bunu kullanmak istemiyorum şarj günde 2 kere bitiyor bana dayanmıyor
-
babybash22 bunu yazdı:
-----------------------------
dostum konuyla alakasız ama tamda ben htc bakıyordum senın konuyu gördüm bu modeli önerirmisin whats up programını bu cihazda kullanabilirmiyiz şarj olayı nasıl gidiyor bende iphone 3 gs var ama bunu kullanmak istemiyorum şarj günde 2 kere bitiyor bana dayanmıyor
-----------------------------Ben tavsiye ederim iphone bok yemiş bence.İstediğim zaman sd den hemen androide dönüyorum istediğim zamansa windows kullanıyorum.Özellikle bu yönüyle harika bir telefon.Şarj olayı ben günlük şarj ediyorum gün içindede çok kullanıyorum.Android ilede telefon ciddi harika oluyor.Bilgisayar varken evde telden nete girdiğim oluyor o denli seviyorum.
-
babybash22 bunu yazdı:
-----------------------------dostum konuyla alakasız ama tamda ben htc bakıyordum senın konuyu gördüm bu modeli önerirmisin whats up programını bu cihazda kullanabilirmiyiz şarj olayı nasıl gidiyor bende iphone 3 gs var ama bunu kullanmak istemiyorum şarj günde 2 kere bitiyor bana dayanmıyor
Sarj olarak her gun kesin sarj etmen lazim. Eger oyun oynarsan gunde 3-4 kere bile sarj etmen gerekir. Bu mesaji HD 2'den yaziyorum, sorun varsa sorabilirsin. Ben sana HD 2 yerine Desire HD tavsiye ederim. HD 2 isletim sistemi olarak gercekten cok sikko. Custom rom ile ugrasilmaz surekli, Desire HD al. -
valla htc nin bütün cihazları birbirine benziyor ve cok fazla modeli var o bakımdan iphone 3 gs standartlarında bir model arıyorum benım ıcın en önemli özelliği whats up programını calıstırsın skype yüklenebilirmi vs vs... yani iphonedan şarjı cabuk bitmesin de yeter
-
oyun mu o hocam program ne programı
-
gokcan bunu yazdı:
oyun mu o hocam program ne programı
-----------------------------Mesaj programıydı yanlış hatırlamıyorsam. İnternette üzerinden mesajlaşıyorsun işte ücretsiz olarak.
-
wking sen android denedin mi?
-
Buradan bakabilirsin:
http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=928
Bende hd 2 yok ama desire ve wildfire dan bildiğim CyanogenMod iyidir:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=933951
-
ben orayı takip ediyorum romları indirip kurmak telefona zarar diye en azından denenmişi indirmek adına sordum teşekkür ederim.
-
gokcan bunu yazdı:
wking sen android denedin mi?
-----------------------------Hacı daha deneyemedim. Geçen baya gaza geldim yapacaktım, hafıza kartı gerekiyormuş yine yapamadım.