HTC One Genel Bilgi Ve Deneyimler
-
Geçen ay aldığım Htc One 32 gb siyah renkli cihazım ile ilgili deneyimlerimi paylaşmak istedim. Almayı düşünenlere öneri niteliğindedir.
Cihazı kutudan ilk açtığımda üzerinde Android 4.2.2 yüklü olarak geldi. Ancak kurulum yaparken cihazı daha incelemeden yazılım güncelleme seçeneği çıktı. Hemen 4.3 e yükseldi. Ve bu şekilde kullandım. Bugün ise 4.4.2 ye OTA ile yükselttim.
Yekpare kasa ele tam oturuyor ve mükemmel bir his ve güven veriyor. Performans olarak mükemmel. Pil performansı da oldukça iyi. 1 tam günü çıkarıyor. (3g ile twitter face skype viber whatsapp açık)
Cihaz gerçekten hız canavarı. Samsung s3 ü uzun süre kullandıktan sonra bu cihaz mükemmel geldi. Arayüzü sade ve çok professionel. Farklı bir android deneyimi sağlıyor ve çok stabil cihaz gerçekten. Beats Audio desteği ve boomsound özelliği ile hem kulaklık ile hemde hoparlörleri ile çok kaliteli ve temiz bir ses çıkışı sağlıyor. Kamera özellikle geceleri farkını hissettiriyor. Ama siz yine de diğer cihazlara göre daha mükemmel çekim beklemeyin. Önemli bir fark yok.
+Tasarım
+Ses
+Ekran Kalitesi
+Android üzerinde mükemmel sens 5.5 arayüzü
+stabilite
+Blinkfield
-------
-Ekran seçimi mükemmel olmasına rahmen full hd yerine 720 p çözünürlük kullanılsa cihazda ısınma olayı çok çok daha az olurdu. Yazılımsal olarak yamalar malesef bunun tamamen çözemiyor.
Diğerlerini daha sonra yazacağım...
-
takip.
hocam latitude gibi alt cihazlarda bulunan uygulamalarda varmı ?
ArmadA tarafından 07/Şub/14 16:49 tarihinde düzenlenmiştir -
telefon güzel ama hala çok pahalı hocam o telefonun üstüne ne telefonlar çıktı ama hala fiyatı düşmedi.
-
ArmadA bunu yazdı
takip.
hocam latitude gibi alt cihazlarda bulunan uygulamalarda varmı ?
Hocam diğer cihazlarda olan herşey stabil olarak var.
Olmayan ve zaten varlığının da bir önemi olmayan şey çoklu ekran. samsung ta var ama sürekli kullanan kaç kişi ?
@sertacgs hocam aslında piyasa fiyatlarına göre parasının tam karşılığı. Kaliteli cihaz ve firma destekliyor. Fiyatı kolay kolay düşmez. Yurtdışından alın burada kayıt işi doğubank ta halledilir.
Bu arada suudi arabistan da iphone5s ile aynı fiyattan satılıyor. Ben orada sordurdum 2850 riyal yani 1615 tl
Bu yüzden libya dan getirttim 680 libya dinarina. Yani 510 usd
-
Ben de HTC One x kullanıcısıyım. Hiçbir telefona değişmem HTC'yi..
HTC almak isteyip de şüphede kalan varsa bu mesajımı dikkate alsın :) -
Bende HTC taraftarıyım.
-
Temmuzdan beri kullaniyorum ve cok memnunum.
Daha once iphone kullanan biri olarak kisisel gorusum, pek cok acidan kesinlikle daha iyi.
Gerci bana daha kitkat gelmedi, bakalim ne olacak onunla
-
önceden htc kullanan biri olarak açık ve net söylüyorum yaptıkları ürüne güvenim tam ama yazılımsal ve müsteri memnuniyeti olarak sıfır olan karaktersiz bir firma. 3 ay sonra çıkıp yazılım desteğini kestik diyebilirler. ürüne birşey olur arkaşında durmazlar. o yüzden alırken telefon alıyım yeter diyorsanız samsunga flan bulaşmayın direk gidin alın ama sonrasına bakacaksanız uzak durun kıçı kırık gm bile bin sabar satış sonrası hizmette.
-
gkhn759 bunu yazdı
Temmuzdan beri kullaniyorum ve cok memnunum.
Daha once iphone kullanan biri olarak kisisel gorusum, pek cok acidan kesinlikle daha iyi.
Gerci bana daha kitkat gelmedi, bakalim ne olacak onunla
Hocam kitkat 28 ocakta yayınlandı. Wifini aç ve ayarlar=>hakkında=>yazılım güncellemesi ne gel.
302.6 mb bir güncelleme paketi indiriyor.
opusdei tarafından 08/Şub/14 10:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Pawlow bunu yazdı
önceden htc kullanan biri olarak açık ve net söylüyorum yaptıkları ürüne güvenim tam ama yazılımsal ve müsteri memnuniyeti olarak sıfır olan karaktersiz bir firma. 3 ay sonra çıkıp yazılım desteğini kestik diyebilirler. ürüne birşey olur arkaşında durmazlar. o yüzden alırken telefon alıyım yeter diyorsanız samsunga flan bulaşmayın direk gidin alın ama sonrasına bakacaksanız uzak durun kıçı kırık gm bile bin sabar satış sonrası hizmette.
bu görüşe katılıyorum hocam ben de desire s aldım iki sene önce hala kullanıyorum taş gibi ama yazılım güncellemesi yok bir kere verdiler 2.1gingerbreadda kaldık.İce cream sandwichi manuel vermişler yok bilgisayardan indirip yükleyecekmişiz falan böyle işleri var bu firmanın yani telefonun arkasında durmuyor bir kaç ay sonra kestirip atıyor htc one çok beğenmeme rağmen almamamın sebebi bu yarın başka amiral gemi telefonu çıkaracaklar oneı kapının önüne koyacaklar ondan sonra wats upı bile güncelleyemiyoruz telefonun yazılımı düşük diye.
-
salihgs bunu yazdıPawlow bunu yazdı
bu görüşe katılıyorum hocam ben de desire s aldım iki sene önce hala kullanıyorum taş gibi ama yazılım güncellemesi yok bir kere verdiler 2.1gingerbreadda kaldık.İce cream sandwichi manuel vermişler yok bilgisayardan indirip yükleyecekmişiz falan böyle işleri var bu firmanın yani telefonun arkasında durmuyor bir kaç ay sonra kestirip atıyor htc one çok beğenmeme rağmen almamamın sebebi bu yarın başka amiral gemi telefonu çıkaracaklar oneı kapının önüne koyacaklar ondan sonra wats upı bile güncelleyemiyoruz telefonun yazılımı düşük diye.
Hocam htc nin one modeli bugün 4.4.2 android sürümüne yükseldi. Şuan önümüze bakarsak en az 1 buçuk-2 sene güncelleme gelmese bile herşeyi çalıştırır zaten. Eee şimdi sen her aldığın telefonu 5 sene mi kullanıyorsun ?