HTC One M8 Alacak Varsa
-
Hocam,
Biraz köpek maması satsan süper olacak :) Her ay 2 paket alıyorum... Ukraynadan ucuza getirebilirsin.
Saygılar,
-
garantisi var mı hocam cihazın ? kaç günde elime ulaşır ? bir de yeriniz nerede ?
-
dean534 bunu yazdıHoLyCat bunu yazdıdean534 bunu yazdı
Ürün Resminde yalnışlık olmuş kusura bakmayın.
Ürün resmi düzeltildi.
Ürün ithalatçı firma tarafından ithal edilen üründür.
Fiyat pahalı.
R10 da 1399 TL ye satan kişileri gördüm.
Edit ;
Bulunabilecek cihaz markaları:
Samsung,HTC,LG,APLLE,SONY,GENERAL MOBİLE
Israr üzerine konuma fiyat yazılması istenmiştir. Fiyatları belirtilmiştir.Örnek olarak:
NOTE 3 N9005 32 gb : 1199 Tl
NOTE 3 N900: 1199 tl
HTC ONE M8: 1349 TL
HTC ONE M7: 969TL
LG G2 32 GB : 929 TL
S3 : 700 TL
S2:539 TL
S3 MİNİ: 399 TL
İP5S :1449 TL
SONY Z2: 1150TL
SONY Z1: 899 TL
S4 MİNİ: 639 TL
Discovery: 500 16 gb
Az da olsa pazarlık edilebilir
fiyatlar degiskendir.dusebilecegi gibi artmalar da olabilir.Nasil bir meret isse dolardan etkilendigi gibi herseyden de etkilenebiliyor.o m8 o fiyata alanın elinde patlar =)
itrade sine bakmadın sanırım:) 1 yıldan fazladır aynı konu altında satış yapıyor ;)
-
DeadLyShadoW bunu yazdı
garantisi var mı hocam cihazın ? kaç günde elime ulaşır ? bir de yeriniz nerede ?
garantisi var 2 yıl ithalatcı firma garantili 1 ila 5 iş günü içinde kargolanır
-
dean534 bunu yazdıDeadLyShadoW bunu yazdı
ithalatçı firma nerde peki hocam yani aldım bozuldu diyelim o yüzden soruyorum. Birde sizin yeriniz nerede ?
-
DeadLyShadoW bunu yazdıdean534 bunu yazdıDeadLyShadoW bunu yazdı
ithalatçı firma nerde peki hocam yani aldım bozuldu diyelim o yüzden soruyorum. Birde sizin yeriniz nerede ?
Kutu içeriğinde Hepsi gelecek garanti belgesi faturası vs. telefon olduki fabrikasyon sıkıntılı ürünü direk faturadaki adrese gönderirseniz yada garanti belgesindeki ithalatci firmaya fatura fotokopisiyle yollarsanız gereken yapılır.
-
dean534 bunu yazdıDeadLyShadoW bunu yazdıdean534 bunu yazdıDeadLyShadoW bunu yazdı
Kutu içeriğinde Hepsi gelecek garanti belgesi faturası vs. telefon olduki fabrikasyon sıkıntılı ürünü direk faturadaki adrese gönderirseniz yada garanti belgesindeki ithalatci firmaya fatura fotokopisiyle yollarsanız gereken yapılır.
ısrarla soracağım hocam yeriniz nerde diye de ancak daha önce böyle bi satın almadan sıkıntı yaşamıştım o yüzden...
-
DeadLyShadoW bunu yazdıdean534 bunu yazdıDeadLyShadoW bunu yazdıdean534 bunu yazdıDeadLyShadoW bunu yazdı
ısrarla soracağım hocam yeriniz nerde diye de ancak daha önce böyle bi satın almadan sıkıntı yaşamıştım o yüzden...
http://www.mondestore.com/iletisim.html
dean534 tarafından 11/Ara/14 15:27 tarihinde düzenlenmiştir -
Gecen hafta sattığım discovery+note II ye takasda onerıp ustune 300 lira ıstemıstı adam sonra ıkna etmıstım kafa kafaya edecektık ama nakit lazım olduğundan vermemiştim :/
-
Easx bunu yazdı
Gecen hafta sattığım discovery+note II ye takasda onerıp ustune 300 lira ıstemıstı adam sonra ıkna etmıstım kafa kafaya edecektık ama nakit lazım olduğundan vermemiştim :/
Sağlık olsun vardır ondada bir hayır .