HTC One M8 Alacak Varsa

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zande
    Zande's avatar
    Erkek

Hocam,

Biraz köpek maması satsan süper olacak :) Her ay 2 paket alıyorum... Ukraynadan ucuza getirebilirsin.

Saygılar,

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek

garantisi var mı hocam cihazın ? kaç günde elime ulaşır ? bir de yeriniz nerede ?

Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin... Mucize yürüyebilmen değil inanabilmendir. - Seyyid Ahmet Arvasi
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    dean534 bunu yazdı
    HoLyCat bunu yazdı
    dean534 bunu yazdı

Ürün Resminde yalnışlık olmuş kusura bakmayın. 

Ürün resmi düzeltildi.

Ürün ithalatçı firma tarafından ithal edilen üründür. 

Fiyat pahalı.

R10 da 1399 TL ye satan kişileri gördüm.

Edit ;

Bulunabilecek cihaz markaları:

Samsung,HTC,LG,APLLE,SONY,GENERAL MOBİLE

Israr üzerine konuma fiyat yazılması istenmiştir. Fiyatları belirtilmiştir.Örnek olarak:

NOTE 3 N9005 32 gb : 1199 Tl

NOTE 3 N900: 1199 tl

HTC ONE M8: 1349 TL

HTC ONE M7: 969TL

LG G2 32 GB : 929 TL

S3 : 700 TL

S2:539 TL

S3 MİNİ: 399 TL

İP5S :1449 TL

SONY Z2: 1150TL

SONY Z1: 899 TL

S4 MİNİ: 639 TL

Discovery: 500 16 gb

Az da olsa pazarlık edilebilir
    fiyatlar degiskendir.dusebilecegi gibi artmalar da olabilir.Nasil bir meret isse dolardan etkilendigi gibi herseyden de etkilenebiliyor.

http://www.r10.net/alisveris-bolumu/1028395-en-ucuz-telefonlar-m8-1299-tlg3-32-gb-1250-tlg3-16-gb-1099-tl-ve-daha-nicesi-guncel-fiyatlar.html

o m8 o fiyata alanın elinde patlar =)

itrade sine bakmadın sanırım:) 1 yıldan fazladır aynı konu altında satış yapıyor ;)

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dean534
    dean534's avatar
    Erkek
    DeadLyShadoW bunu yazdı

garantisi var mı hocam cihazın ? kaç günde elime ulaşır ? bir de yeriniz nerede ?

garantisi var 2 yıl ithalatcı firma garantili 1 ila 5 iş günü içinde kargolanır

http://www.mondestore.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek
    dean534 bunu yazdı
    DeadLyShadoW bunu yazdı

ithalatçı firma nerde peki hocam yani aldım bozuldu diyelim o yüzden soruyorum. Birde sizin yeriniz nerede ?

Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin... Mucize yürüyebilmen değil inanabilmendir. - Seyyid Ahmet Arvasi
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dean534
    dean534's avatar
    Erkek
    DeadLyShadoW bunu yazdı
    dean534 bunu yazdı
    DeadLyShadoW bunu yazdı

ithalatçı firma nerde peki hocam yani aldım bozuldu diyelim o yüzden soruyorum. Birde sizin yeriniz nerede ?

Kutu içeriğinde Hepsi gelecek garanti belgesi faturası vs. telefon olduki fabrikasyon sıkıntılı ürünü direk faturadaki adrese gönderirseniz yada garanti belgesindeki ithalatci firmaya fatura fotokopisiyle yollarsanız gereken yapılır.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DeadLyShadoW
    DeadLyShadoW's avatar
    Erkek
    dean534 bunu yazdı
    DeadLyShadoW bunu yazdı
    dean534 bunu yazdı
    DeadLyShadoW bunu yazdı

Kutu içeriğinde Hepsi gelecek garanti belgesi faturası vs. telefon olduki fabrikasyon sıkıntılı ürünü direk faturadaki adrese gönderirseniz yada garanti belgesindeki ithalatci firmaya fatura fotokopisiyle yollarsanız gereken yapılır.

ısrarla soracağım hocam yeriniz nerde diye de ancak daha önce böyle bi satın almadan sıkıntı yaşamıştım o yüzden...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dean534
    dean534's avatar
    Erkek
    DeadLyShadoW bunu yazdı
    dean534 bunu yazdı
    DeadLyShadoW bunu yazdı
    dean534 bunu yazdı
    DeadLyShadoW bunu yazdı

ısrarla soracağım hocam yeriniz nerde diye de ancak daha önce böyle bi satın almadan sıkıntı yaşamıştım o yüzden...

http://www.mondestore.com/iletisim.html

dean534 tarafından 11/Ara/14 15:27 tarihinde düzenlenmiştir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Erkek

Gecen hafta sattığım discovery+note II ye takasda onerıp ustune 300 lira ıstemıstı adam sonra ıkna etmıstım kafa kafaya edecektık ama nakit lazım olduğundan vermemiştim :/

www.kriptopedi.com
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dean534
    dean534's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Gecen hafta sattığım discovery+note II ye takasda onerıp ustune 300 lira ıstemıstı adam sonra ıkna etmıstım kafa kafaya edecektık ama nakit lazım olduğundan vermemiştim :/

Sağlık olsun vardır ondada bir hayır .

Toplam Hit: 3241 Toplam Mesaj: 29