HTC One X Alacam Alanlardan Tavsiye İstiyorum
-
hoca bekle şurda LG Nexus 4 çıktı gelir türkiyeye bir aya onu alırsın yada imkanın varsa yurtdısından getirt , 16 Gb 349$ kablosuz sarj var :)
-
scarletbeard bunu yazdı
hacı yazin türkiyede idim bir arkadas almanyada 2 tane getirdi hatta birinide benim pasaporta kayit ettirdim telefon harbiden cok kötü abi iphone kullanicisi olan biri mümkün degil begenmez yani cok kötü misal klavye tuslucan zaaman abi cok agir klavyeyi yakalayamiyor iphonena gore cok berbat samimiyim. ayrica iphone oynadigim oyunalra gore aynisini oynadim frame mi ne vardi slahli güzel bir oyun iphone de oynadim onda oynadim komedi gibi teleofnu kaldirir yere atarsin bukadar kötü olamaz . remi felan telefon iphone gore cok iyi ama emin yol işletim sistemi yazilimi cok kötü yaa boyle olamaz. tam bir fiyastko
abi böyle bir yorum şekli yok işte bu yorumlar yüzünden çekincelerim artıyor klavyeyi yakalamak ne abi ya iphone ile nasıl karşılaştırabilirsin ya telefonda tegra 3 var allaşkına bununla ile iphoneyi katlar
suhatuna pm bak!! :)
-
KaRaKuLe bunu yazdıscarletbeard bunu yazdı
hacı yazin türkiyede idim bir arkadas almanyada 2 tane getirdi hatta birinide benim pasaporta kayit ettirdim telefon harbiden cok kötü abi iphone kullanicisi olan biri mümkün degil begenmez yani cok kötü misal klavye tuslucan zaaman abi cok agir klavyeyi yakalayamiyor iphonena gore cok berbat samimiyim. ayrica iphone oynadigim oyunalra gore aynisini oynadim frame mi ne vardi slahli güzel bir oyun iphone de oynadim onda oynadim komedi gibi teleofnu kaldirir yere atarsin bukadar kötü olamaz . remi felan telefon iphone gore cok iyi ama emin yol işletim sistemi yazilimi cok kötü yaa boyle olamaz. tam bir fiyastko
abi böyle bir yorum şekli yok işte bu yorumlar yüzünden çekincelerim artıyor klavyeyi yakalamak ne abi ya iphone ile nasıl karşılaştırabilirsin ya telefonda tegra 3 var allaşkına bununla ile iphoneyi katlar
suhatuna pm bak!! :)
bnce bu adamın yorumu tam bi fiyasko ben iphone da kullandım bunuda ki arada dağlar kadar fark var. ayrıca bikaç arkadaşımda iphone dan HTC ye geçti iphone dandik diyerekten bnce bu arkadaşın iphone ile anlaşması var yoksa bu derece bi yorum hayatta çıkmaz başkasından :)
-
sakın htc one x alma
One x+ versiyonu çıktı onun türkiye'ye gelmesini bekle
-
OnLyGoDCaNStoPMe bunu yazdı
sakın htc one x alma
One x+ versiyonu çıktı onun türkiye'ye gelmesini bekle
onda da bi bok yokki ya aynı bokun laciverti ya neymiş işlemcisi 1.7 olmuş pili 2300 olmuş 64gb olmuş rezalet ya hala görüntülü görüşme yok hafıza kart girişi yok ve lanet sense ara yüzü var ya offf karar veremedim bi türlü ya
-
HTC ONE X ve ONE X + ALMA !
Oparaya adam gibi s3 al deysin.
İşlemci çok ısınıyor , çok şarj yiyor.
BeatsKulaklıgı vermiyor. Versede S3 ün ses kartı daha iyi.
Telefon kasıyor.
Hafıza kartı takamıyorsun ! ? s3 al 64 gb tak.
Batarya zayıf.
Ekran LCD (bana göre çöp)
Sana daha tavsiye yapılmaz hala gidip inat edip alacaksan al.
-
PanxeR bunu yazdı
HTC ONE X ve ONE X + ALMA !
Oparaya adam gibi s3 al deysin.
İşlemci çok ısınıyor , çok şarj yiyor.
BeatsKulaklıgı vermiyor. Versede S3 ün ses kartı daha iyi.
Telefon kasıyor.
Hafıza kartı takamıyorsun ! ? s3 al 64 gb tak.
Batarya zayıf.
Ekran LCD (bana göre çöp)
Sana daha tavsiye yapılmaz hala gidip inat edip alacaksan al.
metalkolik hocam :)
Bütün cevaplar verılmıs ...
Daha ötesı yok ... Aynı sorunları bende yasadım ...
Sen yaşamıyorsan ya sen cok sanslısın , yada bız cok sanssızdık ...
AmaKaRaKuLe kardesıme derım kı bu sorunlar ortak ve bu cıhazın yaptıgı eksilerı...
Degerlendır secımını yap ...PM nı aldım ekledım ... -
hacılar sanalpazardan 12** TL satıyorlar alacam oralardan felan garanti felan siktir edin önemli değil galaxy s3 almak istemiyorum çünkü çok tipsiz ve malzeme çok berbat
suha eklesene beni yahu :/
-
KaRaKuLe bunu yazdı
hacılar sanalpazardan 12** TL satıyorlar alacam oralardan felan garanti felan siktir edin önemli değil galaxy s3 almak istemiyorum çünkü çok tipsiz ve malzeme çok berbat
suha eklesene beni yahu :/
Ekledım paşam ...
suha_tuna@hotmail.com Sende ekle ...
karakule87@msn.com maıl adresın yazıyordu sıtende onu bıle ekledım :)Walla sen S3 e tipsiz dıyorsan ''ODUN'' gibi HTC ONE X derım sana :)
JiggSaw tarafından 30/Eki/12 17:33 tarihinde düzenlenmiştir
İllaki HTC takıntın varsa HTC ONE S al :) Zaten bakma çift cekırdek olduguna X den daha stabıl calsııyor :) (BENCE) -
metalkolik bunu yazdı
android telefonu olanlar play den ücretsiz quadrant standart ı indirip telefonlarınızı test edip sonunda çıkan rakamları yazın ama lütfen kafadan atma rakamlar yazmayın ben kendi telefonumun (One X) rakamlarını yazıyorum.
Total:5401 - CPU:12591 - Mem:2108 - I/O:9029 - 2D:952 - 3D:2323