HTC U11 Tanıtıldı
-
Bu ne arkadaş.
yeni nesil cihazlar hep eşşek kadar ekranlı. soft tuşlu. illaki bi cam olayı var.
bir de sağolsun epılın çıkardığı 3.5 mm jack koymama durumu.
teknolojiden tiksindim yeminle.
-
3000 küsür mu olacak ?
-
rapidhacker550 bunu yazdı
3000 küsür mu olacak ?
3.500'den aşağı beklemeyin. HTC zaten hiç ucuza cihaz satmadı. Birde bu cihazda komple safir cam kullandığından işçiliği pahalı.
-
mkyb bunu yazdırapidhacker550 bunu yazdı
3000 küsür mu olacak ?
3.500'den aşağı beklemeyin. HTC zaten hiç ucuza cihaz satmadı. Birde bu cihazda komple safir cam kullandığından işçiliği pahalı.
vermem ki o kadar para.benim alacağım cihaz gm gibi olacak 500 600 tl hadi en kötü 900.
Kalan parayla gider ülke gezerim seyahat ederim.
-
Zaten bu telefonda amiral gemisi terimiyle tabir edilen markanın bu seneki en lüks modeli.
Araba var Tofaş Şahin, araba var Lamborghini Gallardo.
Özetle para çokomel eğrisi :
-
3.500 demiştim fakat Türkiye satış fiyatını 3.800 olarak belirlemişler. Galaxy S8 karşısında hiç şansları yok Android cephesinde. iPhone cephesinde ise 3.200'e 32 GB iPhone 7 alınabiliyor.
Tamam vergi geldi, dolar kuru falanda firmalar fiyat konusunu abarttı.
-
An itibariyle 2.250 TL :
http://www.hepsiburada.com/htc-u11-64-gb-ithalatci-garantili-p-HBV000008STXI
-
mkyb bunu yazdı
An itibariyle 2.250 TL :
http://www.hepsiburada.com/htc-u11-64-gb-ithalatci-garantili-p-HBV000008STXI
Yıllardır HTC kullanicisiyim bununda nedeni tasarımları ve malzeme kalitesi idi ama artık bunlar geride kaldı Samsung artık hem malzeme hem tasarım konusunda S8 çıktığından beri bana göre rakiplerine fark attı.
Fiyatlar çok uçuk Evet ama bu kesinlikle ureticilerle alakalı bir durum değil.ülkemizdeki dolar kuru ve alınan yüksek vergiler buna örnek olarak Almanya'da asgari ücretin 3 te biri ile S8 alınırken Türkiye'de bu cihaza sahip olmak için yemeden içmeden en az iki ay çalışmak gerekiyor.
Sonuç olarak Bence bu fiyata bile bu cihaz satın alınmaz ki geçtiğimiz aylarda üst versiyonu tanıtıldı.Yurt dışındaki elektronik cihazlar ve fiyatlarına bakınca bizim sadece hayalini kurdumuz alamadığımız cihazları adamlar çok rahat sahip olabiliyorlar