HTC Wildfire S Ekran Dokunmatiği Arıyorum...
-
Merhabalar gençler.
Tüm telefon numaralarım 3 yıldır kullandığım emektar HTC'de kayıtlı ve ekran dokunmatiği arızalandı. Yenisini arıyorum ancak HTC marka yedek parça satan bir yer bulamadım Kars'ta. Yedek parça işi yapan varsa önce müritler kazansın istiyorum. Yerinde yöresinde bulan eden varsa direk müritten alayım.
-
Gittigidiyor'da 30 lira hocam.
-
Mustafa bunu yazdı
Gittigidiyor'da 30 lira hocam.
Bir kaç tane link versen ya. Çok ayrıntılı araştırma yapamadım. Birde müritler kazansın diye açtım la konuyu zaten :)) 30 olmaz 40 olur sahibinden, gittigidiyorda filan olur. Ama 50 lira olsun müritler kazansın istiyorum...
-
Mobilim link veremiyorum zaten iscilikte 20 lira alinsa 50 liraya geliyor.
-
Selam,
Sakın yan sanayi touch panel alma bulabiliyorsan orjinal çıkma bul eğer yan sanayi alırsan ekran kalibrasyonu yapman gerekiyor.
ben ekran kalibrasyonu yapacağım diye akla karayı seçtim.
-
Affına sığınarak bende bi soru sorayım. bu telefondan eşimde de var. İyice sapıttı telefon. Rom atsak farkı olurmu. Birde nasıl rom atarız bu merete.
sanane tarafından 01/Kas/14 23:13 tarihinde düzenlenmiştir -
istanbulda misin
-
sanane bunu yazdı
Affına sığınarak bende bi soru sorayım. bu telefondan eşimde de var. İyice sapıttı telefon. Rom atsak farkı olurmu. Birde nasıl rom atarız bu merete.
ROM atma işlemini senin yapman biraz zor sanırım. Ben cihaza ROM attırmak için tanıdığım bir telefoncu abimize götürmüştüm. Cihazı gözümün önünde söküp ana kartına b aparat takıp bilgisayara bağladı vs.
-
ottomanmurat bunu yazdı
istanbulda misin
Yok dostum. Herkes beni Marstayım sanıyor, Kars'tayım hiç kimse bilmiyor...
Kargo ile halledebiliriz -
HannibALgan bunu yazdıottomanmurat bunu yazdı
istanbulda misin
Kargo ile halledebilirizHa Mars Ha Kars Yarin Kapali Heryer Pazartesi Çarşıya Cıkacaz Büyük ihtimal vardir sorariz
-
ottomanmurat bunu yazdıHannibALgan bunu yazdıottomanmurat bunu yazdı
istanbulda misin
Kargo ile halledebilirizHa Mars Ha Kars Yarin Kapali Heryer Pazartesi Çarşıya Cıkacaz Büyük ihtimal vardir sorariz
Tamam dostum senden haber bekliyore o zaman