Htc Wildfire S Görüş/Öneri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek

hocam ben kullanıyorum. kullanışlı güzel telefon şarj sorunu için google amcadan yardım alabilirsin. evet şarjı çok kısa 1 gün falan gidiyor, ama tefefona ayar yapınca 4-5 gün gidiyor telefon

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    elimde var güzel telefon iş görüyo yani şunu yapsa iyiydi demedim hiç kamera tatmin ediyo her android gibi şarj olayı var :W ayrıca 6 aylık teli satıyorum garantisi devam filan niye dersen en uzun süre bunu kullandım değiştirmem lazim dayanamıyorum :D pm at konuşalım

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

sen benim dediğim telefonu al dua edersin bana.şu an piyasadaki en iyi fiyat performans telefonu motorola atrix.fiyatı 860 tl

gözün kapalı al.htcnin o modeli eskidi bir artısı yok dediğim telefon çift işlemci 1 gb ram harika bişey

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Elif - Efe
    undefined-01
    undefined-01's avatar
    Homo

Vodafone kampanyasindan aldim. android 2.3'e yukseltene kadar hic memnun degildim ki o an dan sonra gayet iyi sarji internet kapali ise 3-4 gun gidiyor. internet aciksa 1.5 gun civarinda. ekran isigida sonuna kadar aciksa :) o zaman bir gun gitmez iste.

Bu aralar fazla yogunum. Unuttugum seyler oluyorsa affola. DM vs atın.
Toplam Hit: 1811 Toplam Mesaj: 15