HTC Wildfire S Mi? Samsung Galaxy Ace S5830 Mu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KeRiM_0_5KeRiM_0_5
    KeRiM_0_5
    KeRiM_0_5's avatar
    Erkek

rom demek xpyi düşün şimdi onun modifiye edilmiş hali öyle kalsın aklında öğrenirsin kolay alırsan pm at yardımcı olurum ;)

Bilgi tamamen özgür olmalıdır...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bnurullah
    bnurullah's avatar
    Erkek

Kullandım kesinlikle wildfire s tavsiye ederim tek sıkıntısı tel hafızası çok düşük ve ara sıra tuş kilidi açarken donuyor kısa süreline 1-2 sn onuda Htc yeni android yazılımı ile gideriliyor bilgisini paylaşmış şarj olayı aktıf kullanımda 2 gün buluyor akıllı cihaz kategorisine göre iyi 

Yerli Halk Kahramanı
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Iruretta
    Iruretta's avatar
    Erkek

Hepsini kullanmış biri olarak söylüyorum.

HTC wildfire'ın ekran çözünürlüğü çok ama çok kötüdür. Almanı önermem

Samsung galaksi ace ekranı güzeldir android işletim sistemi vardır ve 800 mhz işlemcisi var arada kasma yapar ama fena telefon değildir

Samsung galaksi gio ben bunu kullanıyorum ace ile sadece dış görüntü ve birazda ram farkı var 550 tl

Wave alma bada işletim sistemi var uygulama konusunda problem yaşarsın.

http://yanduvar.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

herkes ne atıp tutmuş arkadaş.

galaxy ace kullanıyorum, wildfire s de kurcaladım baya;  wildfire s ile galaxy ace arasındaysan tabi ki ace al.

kendi telefonumun 800 mhz işlemcisi bile bazen yetersiz kalırken wildfireda 600 mhz işlemci var hiç çekilmez.

galaxy ace'in tek sıkıntısı dahili telefon hafızasının yetersizliğidir, uygulama kurarken yetmiyor bazen, her uygulama da sd karta kurulmuyor.

ama hepsini geçelim bir ace kullanıcısı olarak sana ideos x5 öneririm. hem ciddi miktarda paran cebinde kalır hem de saydıklarından daha üstün bi telefon alırsın.

-wave al diyen olmuş hiç ciddiye alma sene 2011 çağ android çağı.

http://kocaer.me
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

o6u2 bunu yazdı:
    -----------------------------

galaxy ace kullanıyorum, wildfire s de kurcaladım baya;  wildfire s ile galaxy ace arasındaysan tabi ki ace al.

kendi telefonumun 800 mhz işlemcisi bile bazen yetersiz kalırken wildfireda 600 mhz işlemci var hiç çekilmez.

galaxy ace'in tek sıkıntısı dahili telefon hafızasının yetersizliğidir, uygulama kurarken yetmiyor bazen, her uygulama da sd karta kurulmuyor.

ama hepsini geçelim bir ace kullanıcısı olarak sana ideos x5 öneririm. hem ciddi miktarda paran cebinde kalır hem de saydıklarından daha üstün bi telefon alırsın.

Bada nın Android tabanlı olduğunu ve ona paralel olarak geliştiğini unuttuğunuzu var sayıyorum. Aynı paraya daha güçlü bir telefon almak yerine sadece Android yüklü diye insanları düşük özellikli telefonları almaya zorlamak hiçte iyi bir davranış değil. Aynı paraya gördüğünüz üzere 600-800mhz bulunurken Wave de ise 1ghz işlemci 3.3 inc SuperAmoled Ekran bulunmakta siz daha iyisi uzmanı olduğunuz donanım yetersizlikleri ile uğraşın :)

Konu sahibi arkadaşım ileride sorun çekmek istemiyorsan biraz daha para koy ve en az 1ghz işlemciye sahip bir AndroidPhone al. Onun dışında ne yaparsan yap zaten sorun yaşayacaksın.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

PanxeR bunu yazdı:

o6u2 bunu yazdı:

Bada nın Android tabanlı olduğunu ve ona paralel olarak geliştiğini unuttuğunuzu var sayıyorum. Aynı paraya daha güçlü bir telefon almak yerine sadece Android yüklü diye insanları düşük özellikli telefonları almaya zorlamak hiçte iyi bir davranış değil. Aynı paraya gördüğünüz üzere 600-800mhz bulunurken Wave de ise 1ghz işlemci 3.3 inc SuperAmoled Ekran bulunmakta siz daha iyisi uzmanı olduğunuz donanım yetersizlikleri ile uğraşın :)

Konu sahibi arkadaşım ileride sorun çekmek istemiyorsan biraz daha para koy ve en az 1ghz işlemciye sahip bir AndroidPhone al. Onun dışında ne yaparsan yap zaten sorun yaşayacaksın.

hocam bada android tabanlı olabilir ama uygulama kıtlığı var, kaç tane işe yarar program kurabilecek acaba ? ne whatsapp güzelliğinden faydalanabilcek ne viberdan ücretsiz konuşma yapabilecek şu an saymaya üşendiğim onlarca yüzlerce güzel uygulamadan mahrum kalacak

donanım açısından elbette wave daha üstün bi telefon ama üzerindeki yazılım bada olduğu sürece isterse 2 ghz gücünde işlemcisi olsun neye yarar, napacak rehberindeki insanları daha mı hızlı görmesine yarayacak :)

bada gelişmekte ama şu an kullanmak için çok yetersiz.

son olarak ben de en az 1ghz işlemcili bi android telefon önermeyi çok isterdim ama arkadaş bütçem budur demiş, ben de ona uygun yazmaya çalıştım.

saygılar iyi geceler, tartışmayalım tayfun :)

http://kocaer.me
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anti_usa
    anti_usa's avatar
    Erkek

herkese görüşleri için teşşekkür ederim

ideos x5'ide düşünüyorm şuan onuda bi incelicem

tekrar teşşekkürler 

T.C. Anayasası Madde3:Türkiye Cumhuriyeti, Devleti ve Milleti ile bölünmez bir bütündür.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oksijen
    oksijen's avatar
    Erkek
    İdeos x5 al islemciyi 1.2 ghz (1.5 e kadar stabil 1.8 e kadarda sorunlu oc dsteklemekte) oc yap herkesin dedigi olsun ben suan x5 800 mhz seklinde kullaniyorum mumnunum. Bu yazi x5 kullanilarak yazilmistir.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bnurullah
    bnurullah's avatar
    Erkek

Aynen kullananda konuşmuş kullanmayanda devir android devri bada mada boş ister androidle alakalı olsun ister olmasın uygulama yönünden zayıf bır yazılım HTC gelince yazdıklarımın dısında hıc bır sıkıntısı yok bilmeyen arkadaşlarada önerim HTC de hafıza sıkıntısı var ama uygulama ıle hafıza kartına transfer yapılıyor uğraşamam derseniz zaten androidli cihaz almayın herşeyı sorun

Yerli Halk Kahramanı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek

x5 sahibi olarak

telefon gerçekten bütün ihtiyaçlarına cvp veriyor.işlemci miu rom ile 1 ghz oluyor her sitede takılamadan dolaşabilirsin.bütün hd oyunları açıyor

zaten fiyat performans kralı olark baya bir üne kavuştu.eğer 3-4 model daha sürerlerse htc yi geçebilir

kasım sonu orjinal sürümü 2.3' yükseltilecek.olan bazı sorunlarda bu şekilde düzelir die düşünüyorum

eksi yanlarına gelirsek bazı telefonarda karşı tarafa ses boğuk ve uzaktan gidebiliyor(bu sıkıntı bendede var ama teli internet ve oyun amaçlı kullandığım için fazla sorun yapmıyorum

kamerası 5 mp olmasada 4 vardır

sonuç olarak 10 üzerinden 8 veriyorum

eğer çok acelen yoksa 2 ay daha bekle x6  yada huawei vision gelicek piyasaya o bundan dahada iyi oalcak fiyatıda 700-750 arasında oalcak

http://www.youtube.com/watch?v=1MZyUhKpaWc

Toplam Hit: 6223 Toplam Mesaj: 32