HTC'nin Hangi Modelini Tavsiye Edersiniz?
-
beyler htc almayı düşünüyorum hangi model almalıyım ve neden o modeli almalıyım?özellikleri avantajları dezavantajları nelerdir?
fiyat 1800 e kadar çıkabilir -
iqsuz bunu yazdı:
-----------------------------beyler htc almayı düşünüyorum hangi model almalıyım ve neden o modeli almalıyım?özellikleri avantajları dezavantajları nelerdir?
fiyat 1800 e kadar çıkabilir
-----------------------------HTC EVO 3D al hocam. 3 gun oldu alali 1100 tlye aldim k.k.t.c den. Manyak otesi bir telefon. 3D film indirip 1080 p de 3 boyutlu oıalrak izleyebiliyorsun. ayrica 3d resim ve video cekebiliyorsun. ayrica android 4.0 destegi de geliyor :D
-
Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------iqsuz bunu yazdı:
-----------------------------beyler htc almayı düşünüyorum hangi model almalıyım ve neden o modeli almalıyım?özellikleri avantajları dezavantajları nelerdir?
-----------------------------HTC EVO 3D al hocam. 3 gun oldu alali 1100 tlye aldim k.k.t.c den. Manyak otesi bir telefon. 3D film indirip 1080 p de 3 boyutlu oıalrak izleyebiliyorsun. ayrica 3d resim ve video cekebiliyorsun. ayrica android 4.0 destegi de geliyor :D
-----------------------------bu nasıl peki?
htc sensation xl
-
iqsuz bunu yazdı:
-----------------------------Dj_DooM3 bunu yazdı:
-----------------------------iqsuz bunu yazdı:
-----------------------------bu nasıl peki?
htc sensation xl
-----------------------------bu da manyak telfon hocam. ben 3dci oldugum icin evo aldim :) 3d aramiyorsan bunu al tbikide :)
-
Htc One X,Htc Sensation Xl bu ikisinden başka hiçbirini alma derim.Htc bu modelleri iyi.Eğer başka bir marka düşünürsen Samsung galaxy S2 al derim.
-
HTC lerin alayı ateş gibi ışınıyor ayrıca kullanım süreleri çok zayıf bence samsung gs2 daha iyi bir alternatif
-
JackDaniels bunu yazdı:
-----------------------------HTC lerin alayı ateş gibi ışınıyor ayrıca kullanım süreleri çok zayıf bence samsung gs2 daha iyi bir alternatif
-----------------------------
hocam galaxy s3 çıktı ya gonlum hıç kaymıyo o tarafa:) -
Hocam 1.800 demişsinde o paraya galaxy s3 de bulunabilir veya Lg optimus 4x bu ikisini bulabilirsen hemen al en az 2-3 yıl götürür.
-
alacaksan htc one s al yada sgs3 al başka da bişey alınmaz
-
HTC one X al yada One S al. Ama ben olsam S3 alırdım One X ile One S topla perfonmas açısında Bir S3 etmez
-
iphone 4 kullanıyorum HTC one x kullandım kısa bir süre güzel telefon ekranı filan tam orantılı ve baya bir hızlı telefon tavsiye ederim.