Html De Flash Bacground Sorunu?? (Yardım)
-
Div'in üzerinden anlamasının şansı eğer yok ise javascriptten al mouse koordinatlarını. ClientX, ClientY ile. Hatta arkaplandaki flash sürekli olarak javascriptten alarak komutları devam etsin. Böylece dökümannın her yerinde arkaplandaki flash sorun çıkarmadan çalışacaktır.
-
mouse hareketlerini anlık xml e yazdırıp flasha uygulattım. sadece ortadaki html değilde tüm sayfa için ama bu seferde müthiş kasıyo hiç bişeye benzemedi :)
-
Evet kasabilir. OnMouseMove ile istiyorsun dimi koordinatları, döngü içerisinden sürekli mouse koordinatlarını çektirmiyorsun?
-
ufak bi php script yazdım mouse hareketlerini direk xml e yazdırıyom.sonrada flashtan xmli okutuyom ama sürekli check ettiği için sıkıntı çıkıyo. işlemciyi yoruyo. ve normal mouse geçişi gibi olmuyo
-
PcK0 bunu yazdı:
-----------------------------
Evet kasabilir. OnMouseMove ile istiyorsun dimi koordinatları, döngü içerisinden sürekli mouse koordinatlarını çektirmiyorsun?
-----------------------------Eyw hocam sabahtan denicem.. Yapamazsam yardıma yetişirsiniz =)
-
legendary bunu yazdı:
ufak bi php script yazdım mouse hareketlerini direk xml e yazdırıyom.sonrada flashtan xmli okutuyom ama sürekli check ettiği için sıkıntı çıkıyo. işlemciyi yoruyo. ve normal mouse geçişi gibi olmuyo
-----------------------------Hayır yanlış yapmışsın. Flashın sürekli xmlyi okumasına gerek yok. Javascript direkt olarak flasha komut gönderilebilir. Birde öyle dene kastıracak mı bakalım?
Çok uzun sürelerdir flash kullanmıyorum, bir ara ilgilenmiştim. Uzun sürelerdir kendisini aramaya ihtiyaç bile duymadım :)
Burada bir arkadaşın hazırladığı js'den flash'a, flash'tan js'ye komut gönderimi için örnek var. http://www.flashdersleri.com/html_dosyalar/java.html
-
BysezeR bunu yazdı:
PcK0 bunu yazdı:
-----------------------------Eyw hocam sabahtan denicem.. Yapamazsam yardıma yetişirsiniz =)
-----------------------------Ne demek rica ederim. Ayrıca :) "yardıma yetişmekten" çok, "yardım etmek" amacım.
-
bence o beyaz background uda flas a eklemelisin, html kismi sadece icerikten ibaret olursa hareket sadece harflerin uzerine geldiginde durur ama oda belli olmaz diye dusunuyorum :/