HTML DERS 1
-
HTML DERS 1
Konu : Genel Mantık
Forumda birkaç kişinin html öğrenmek istediğini gördüm ben de öğretmek istedim
Öncelikle html bi program dili bunu herkes bilir.Çoğu işletim sisteminde de çalışır.
Html kodlamamız için Html Belgemizin olması gerekir.Html Belgesi oluşturmakta basittir.Metin belgesine girin.Herhangi bir şey yazın ve farklı kaydet seçeneğinden İSİM.HTM veya İSİM.HTML olarak herhangi bir yer kaydedin.Html Belgeniz Hazır...
Diğer Bir Konu Html Belgesini nasıl biçimlendirceksiniz.Bunu yapmak için html belgesini sağ tuşla tıklayın ve FARKLI ÇALIŞTIR>>METİN BELGESİ seçeneğini tıklayın.Çıkan metin belgesinden kodları yazavağız.Bunu yapmadan önce boş html belgesini de tıklayarak açın ki ne yaptığınızı yenileyerek görün.
Html kodları nı yazmak için harflerimizi sayılarımıza ve , / işaretlerini kullanırız. arasına kodlar yazılır.Tabi bu html kod açlış biçimidir kapatılması ise yanlızca / işaretinin < dan sonra getirlmesiyle oluşur
Genel Mantık Bu Kadar...
Gelecek Ders Konusu : Html Kodlarına Giriş -
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=25113
-
olm sizi sayıylanmı yolluyolar :D
-
Burnuma ban kokusu geliyor...
-
walla banada ole gibi konu adı :s acıklama da :s
-
abi bunları kesin diğer hack siteleri parayla tutup bize yolluyor
-
Bencede. Bu adam belki de aklıca siteye kod mod sokmaya çalışıyor. Konuları boş belki de oraya html falan koydu mal ondandır.
-
hay aq nasıda başladınız sallamaya
-
Ya beyler karıştırmayon ortalıuğı kazayla oldu oke???
-
hoja 2 tane war birini sil bari
-
olm ne kızıyonuz adama adam yeni gelmiş engin bilgilerini! bizle paylaşmak istiyo belki :D ehueuehueh
Toplam Hit: 3994 Toplam Mesaj: 13