folder Tahribat.com Forumları
linefolder Html - CSS - XML - JavaScript - Ajax
linefolder Html Dersleri 1 (Amator Yeni Başlayanlar)

Html Dersleri 1 (Amator Yeni Başlayanlar)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    bir gün otururken canım sıkıldı :D html dersi yapayım dedim dilimiz döndüğünce anlatmaya çalıştım buyrun...

html bir site yapmak için kolları sıvayalım şimdi ilk öncelikle bir siteyi not defterinde tutunda word de kadar bir çok dosyadan yapabilirsiniz. biz hazır editorleri kullanarak yapacağız isterseniz. Frontpageden başlıyalım frontpage microsoft ofice Cd si ile standart gelir heen hemen her bilgisayarda vardır. ilk öncelikle bu programı kullanmayı öğreneceğiz ve sonra bu programa ek birşeyler katacağız.

Şimdi görüntü bölüme geçiyoruz bend e 2003 var ingilizce ama iconları aynı sizde kıvıra bilirsiniz....
    Bundan sonraki devamı Alttaki video
    http://rapidshare.de/files/15955369/clip0004.rar.html

Ders 2 De buton koyma butonlaı kendi sitemize yönlendirme içerik hazırlama olacaktır

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek
    DJ_Alper03 benim işime ayar ama ben şimdi işyerindeyim baktıgım kadarı ile bendeki front page turkce sendeki ile aynı degil galiba ama genede sagol?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    lem git gide profesyonellere yönelik yapacam ilgi görürse sesli anlatırım :D

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    yasw rapid ve hemenpaylas.com dan başka bi uploat sitesi yokmu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    varsa sölede 200 MB lık süper bir program var upload edeyim :D yok yok hemen paylaş bile bi kapanıyo bi açılıyo

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    beyler DErs 2 var unutmayalım :))) işin mantığını öğrendiyseniz zaten kolay php de asp de aynı temele dayanıyo html yi kendim öğrendim php yi de bi öğrenem onada ders başlatırız :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    ya beni hor görün ben baya bi acemiyim şimdi sen videondan frontpage yi açın die başlıyorsun da nereden açacam ben bu frontpage yi ben hiç bişi bilmiyom öle görün?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Dostu microsoft ofice 2002 - xp (bazıları)- 2003 (bazıları) nda mevcut başlat/programlat/microsfot ofise içine bak küçük birşet olsa göndereyim dicem 138 Mb :) kendi olanaklarınla bulmaya çalış bu konuda ne yazıkki yardımcı olamıyorum...

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    baba hemen paylaş 18 saat biçiyo upload a :D lime wire varsa ordan arat mutlaka vardır ben ordan indirdim serial i felan ders etme 2003 bende var diğerleri arkadaşlar yardımcı olur.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    kusura bakmayın fazla cevap açtım ama
    -------------------------------------------
    metalati Demişki
    DJ_Alper03 benim işime ayar ama ben şimdi işyerindeyim baktıgım kadarı ile bendeki front page turkce sendeki ile aynı degil galiba ama genede sagol?
    -----------------------------------------------------
    Baba burdaki amaç temeli vermek iconlar genelde aynıdır.. Video da eski sürümlerdeki türkçe anlamlarınıda söylüyorum...
    OFFline iyi Akşamlar :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Encoder
    Encoder's avatar
    Erkek
    ne olarak arattıracam office 2003 yazsam gelirmi yoksa front page 2003 mü yazayım
Toplam Hit: 4034 Toplam Mesaj: 16