HTML Kayan Bir Resime Link Verme Nasıl Olur?
-
shia bunu yazdı:
-----------------------------verdiğiniz kodları aynen kullanıyorum ve sorunsuz çalışıyor. sağolun. bi durum daha var. o da şu ki 2 resimi yanyan koyup kayan resim olarak siteye ekledim. bu iki resimin devamlı arka arkaya kaymasını istiyorum. yani soldan sağa kayarken ikinci resim sayfanın solundan yok olana kadar sayfanın sağıdan birinci resim çıkmıyor. ben istiyorum ki bir komutla bu iki resim arda arda yüzlerce kez eklenmiş gibi arka arkaya gelsin. aşağıdaki kod üzerinde değişikliği gösterirseniz sevinirim.
-----------------------------nasıl olsa iki resim olmayacak mı ala bildiğine ekle arka arkaya..
-
media_center ile kerimin dediklerini birleştirince yapmak istediğim tam olmasa da en azından ona yakın bir şey olacak. resimleri bi kaç defa arka arkaya yapıştıracam. sonrada kerimin dediği sağa sola çarpıp kaymasını ekleyecem. bu şekilde en son resim sayfanın solundan yok oluncaya kadar diğer resmin sağdan gelmesini beklemem gerekmeyecek. resimler tekrar diğer tarafa doğru kaymaya devam edecekler. bu şekilde sorunu hallettik gibi...
Toplam Hit: 7393 Toplam Mesaj: 23