HTML <P> ,<Br> Ve <Pre>
-
HTML öğrenmeye yeni başladım. Hızlıca da soru mu soruyorum. Benim görebildiğim kadarıyla pre tagı; <p> ve <br> taglarının yaptığı işi görüyor neden p ve br kullanalım ki.?
-
Profound bunu yazdı
HTML öğrenmeye yeni başladım. Hızlıca da soru mu soruyorum. Benim görebildiğim kadarıyla pre tagı;
ve
taglarının yaptığı işi görüyor neden p ve br kullanalım ki.?:) kafamda deli sorular diyorsun :)
Hocam sorgulamak iyidir ama neden onu değilde bunu kullanmalıyım değil. hangisini nerede kullanmalıyım doğru olan sorudur.
Çünkü ne gerek var diğerlerine sorusu php ile de işimi görüyorum asp ye ne gerek var demek ile aynı şey :)
-
Galiba anladım. Neyse artık olan oldu konu açıldı dünya üzerindeki en gereksiz sorulardan biri çözümlenmiş oldu.
-
Profound bunu yazdı
Galiba anladım. Neyse artık olan oldu konu açıldı dünya üzerindeki en gereksiz sorulardan biri çözümlenmiş oldu.
Est. olucak tabi böyle şeyler. Önemli olan soru sormayı bilmek - öğrenmektir.. :)
-
Merhaba benim sıkıntıma bakalımda konu boşa gitmesin :D websitem deskop pclerde acılıyor sıkıntı yokta mobilde kayıyor aynı şey kendi websitemde yaptım bende sıkıntı yok arkadaşınkinde var nedendir ? mobilde onun site kayıyor nasıl düzeltebiliriz ?
Websiteleri görmek isterseniz Pm atarım
byhackerx12 tarafından 22/Tem/15 18:11 tarihinde düzenlenmiştir -
byhackerx12 bunu yazdı
Merhaba benim sıkıntıma bakalımda konu boşa gitmesin :D websitem deskop pclerde acılıyor sıkıntı yokta mobilde kayıyor aynı şey kendi websitemde yaptım bende sıkıntı yok arkadaşınkinde var nedendir ? mobilde onun site kayıyor nasıl düzeltebiliriz ?
bootstrap ile arayüzünü kodlarsan hocam mobilde de düzgün çalışır. Bootstrap candır.
getbootstrap.com -
prokto bunu yazdıbyhackerx12 bunu yazdı
bootstrap ile arayüzünü kodlarsan hocam mobilde de düzgün çalışır. Bootstrap candır.
getbootstrap.comDediği gibi bootstrap candır artık her site bootstrap oldu diyebiliriz en azından olmayan sitelere ayıp
-
Pre tagi icine yazdigin javascript ve html taglerini yorumlamaz ne yazdiysan aynen ekrana basar ayni seyler degil yani
-
SinusX in söylediğine ek olarak şunu da söyleyeyim. Bazen bir sonucu farklı yollardan elde edebilirsin. Fakat semantik olarak en doğru olana ulaşmak ideal olan. Yani etiketin amacı neyse onun için kullanmalısın mümkün olduğunca.
j4x tarafından 22/Tem/15 18:31 tarihinde düzenlenmiştir -
Hocam <pre> baska sey <br> ve <p> baska sey
<pre> kullaninca tab ve bosluk gibi karakterleri gorur ve yazdiginin aynin ekrarna basar
<p> ise sadece paragraftir icine birden fazla bosluk almaz mesela
-
Sağolun cevaplar için, rappermcs, dhmm, SinusX, j4x,
Daha nitelikli sorular sormak dileğiyle... :)