Html To Jpeg Converter - İstek
-
heza bunu yazdıTheKorsans bunu yazdı
http://www.softpedia.com/progScreenshots/Free-Htm-Html-to-Image-Jpg-Jpeg-Converter-Screenshot-105036.html
Bunu da kullandım ancak jpeg boyutunu kendi belirliyor. 960x960 kare yapıyor ben daha sonra 700x1000 e bin yapınca jpeg yandan yemiş gibi oluyor. Teşekkür ederim yinede.
istediğin boyutta photoshopta boş resim aç, verdiği jpg formatındaki fotoya tıkla ctrl + t yap shift'e basılı tutup köşelerinden genişlet genişletebildiğin kadar. o zaman sorunlu olmaz
-
Nihahahahahaaaa
Sonunda oradan oku buradan çal çırp ile "VeryPDF HTML Converter v2.0" adlı programı cracklemiş bulunuyorum. Bütün işimi görüyor çok şükür.
Şu an çok yorgunum o yüzden yarın yeni bir konu açarım lazım olan müritcanlar da faydalanmış olur. Çok pis gaza geldi öyle böyle değil :)))))))
DipNOT: Bu işi (crackleme) yapan insanlara saygım sonsuz işleri harbiden zor. Ben burada ki döküman arşivinden çok faydalandım. Birazda kayafı kullanarak sıfır dil bilgisi ile yaptım. Yaptığım gövde gösterisi değildir. Oradan buradan okuduklarım ile yaptığım için lamerlik sayılabilir. Ama çok pis bi öz güven geldi. Keşke zamanında biraz dil falan öğrenebilseymişim.
Saygılarımla.
-
adam html to jpeg converter ararken cracker olmuş :)
bravo hocam :)
-
heza bunu yazdı
Nihahahahahaaaa
Sonunda oradan oku buradan çal çırp ile "VeryPDF HTML Converter v2.0" adlı programı cracklemiş bulunuyorum. Bütün işimi görüyor çok şükür.
Şu an çok yorgunum o yüzden yarın yeni bir konu açarım lazım olan müritcanlar da faydalanmış olur. Çok pis gaza geldi öyle böyle değil :)))))))
DipNOT: Bu işi (crackleme) yapan insanlara saygım sonsuz işleri harbiden zor. Ben burada ki döküman arşivinden çok faydalandım. Birazda kayafı kullanarak sıfır dil bilgisi ile yaptım. Yaptığım gövde gösterisi değildir. Oradan buradan okuduklarım ile yaptığım için lamerlik sayılabilir. Ama çok pis bi öz güven geldi. Keşke zamanında biraz dil falan öğrenebilseymişim.
Saygılarımla.
Bu yorumunu okudum tebessüm ettim helal dedim derken gözüm avatarına kaydı :D :D Helal tekrar :))
-
ilk sayfada millet aynı işi gören programı yazma konusunda yardımcı olmuş adam dinlemeyip tersten gitmiş :D program yazmak yerine olanı cracklemiş, helal olsun
-
Lightsaber bunu yazdı
ilk sayfada millet aynı işi gören programı yazma konusunda yardımcı olmuş adam dinlemeyip tersten gitmiş :D program yazmak yerine olanı cracklemiş, helal olsun
Kendisi maasallah keci gibi inatcidir :)
Tebrikler hemsom beklemedeyim :)
-
Print screen tuşu dermişim :)
tarayıcı eklentileri var hocam komple hepsini screenliyor