Html To Jpeg Converter - İstek

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheKorsans
    TheKorsans's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı
    TheKorsans bunu yazdı

http://www.softpedia.com/progScreenshots/Free-Htm-Html-to-Image-Jpg-Jpeg-Converter-Screenshot-105036.html

Bunu da kullandım ancak jpeg boyutunu kendi belirliyor. 960x960 kare yapıyor ben daha sonra 700x1000  e bin yapınca jpeg yandan yemiş gibi oluyor. Teşekkür ederim yinede.

istediğin boyutta photoshopta boş resim aç, verdiği jpg formatındaki fotoya tıkla ctrl + t yap shift'e basılı tutup köşelerinden genişlet genişletebildiğin kadar. o zaman sorunlu olmaz

Hayattaki yegane üstünlüğüm, Türk doğmaktır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    heza
    heza's avatar
    Erkek

Nihahahahahaaaa

Sonunda oradan oku buradan çal çırp ile "VeryPDF HTML Converter v2.0" adlı programı cracklemiş bulunuyorum. Bütün işimi görüyor çok şükür.

Şu an çok yorgunum o yüzden yarın yeni bir konu açarım lazım olan müritcanlar da faydalanmış olur. Çok pis gaza geldi öyle böyle değil :)))))))

DipNOT: Bu işi (crackleme) yapan insanlara saygım sonsuz işleri harbiden zor. Ben burada ki döküman arşivinden çok faydalandım. Birazda kayafı kullanarak sıfır dil bilgisi ile yaptım. Yaptığım gövde gösterisi değildir. Oradan buradan okuduklarım ile yaptığım için lamerlik sayılabilir. Ama çok pis bi öz güven geldi. Keşke zamanında biraz dil falan öğrenebilseymişim. 

Saygılarımla.

"We think too much and feel too little." By Charlie Chaplin from The Great Dictator.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

adam html to jpeg converter ararken cracker olmuş :)

bravo hocam :)

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Retro
    by_Tet
    by_Tet's avatar
    Erkek
    heza bunu yazdı

Nihahahahahaaaa

Sonunda oradan oku buradan çal çırp ile "VeryPDF HTML Converter v2.0" adlı programı cracklemiş bulunuyorum. Bütün işimi görüyor çok şükür.

Şu an çok yorgunum o yüzden yarın yeni bir konu açarım lazım olan müritcanlar da faydalanmış olur. Çok pis gaza geldi öyle böyle değil :)))))))

DipNOT: Bu işi (crackleme) yapan insanlara saygım sonsuz işleri harbiden zor. Ben burada ki döküman arşivinden çok faydalandım. Birazda kayafı kullanarak sıfır dil bilgisi ile yaptım. Yaptığım gövde gösterisi değildir. Oradan buradan okuduklarım ile yaptığım için lamerlik sayılabilir. Ama çok pis bi öz güven geldi. Keşke zamanında biraz dil falan öğrenebilseymişim. 

Saygılarımla.

Bu yorumunu okudum tebessüm ettim helal dedim derken gözüm avatarına kaydı :D :D Helal tekrar :))

iyibu! yeniden..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickalti
    Lightsaber
    Lightsaber's avatar
    Erkek

ilk sayfada millet aynı işi gören programı yazma konusunda yardımcı olmuş adam dinlemeyip tersten gitmiş :D program yazmak yerine olanı cracklemiş, helal olsun

İnsan; insan olsaydı,insan olmazdı..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piradomim
    piradomim's avatar
    Erkek
    Lightsaber bunu yazdı

ilk sayfada millet aynı işi gören programı yazma konusunda yardımcı olmuş adam dinlemeyip tersten gitmiş :D program yazmak yerine olanı cracklemiş, helal olsun

Kendisi maasallah keci gibi inatcidir :) 

Tebrikler hemsom beklemedeyim :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Print screen tuşu dermişim :)

tarayıcı eklentileri var hocam komple hepsini screenliyor

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 2010 Toplam Mesaj: 18