Http://Www.Doping.Com.Tr/

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    cazip bi tarafı yok işe yaramaz...piyasa da smile,biri ve özellikle tellcom varken bunların ki  "ya tutarsa" girişimi olmuş

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UploaDeR
    UploaDeR's avatar
    Erkek

Cia bunu yazdı:
    -----------------------------
    cazip bi tarafı yok işe yaramaz...piyasa da smile,biri ve özellikle tellcom varken bunların ki  "ya tutarsa" girişimi olmuş
    -----------------------------

neresi cazip değil anlamadım ?

şuan verdiğin para ne kadar ? aylık ben 65 veriyorum mesela aynı paraya 2 katını kullanıcam bu cazip deilmi ? 

Bizim yaptığımız paylaşımlar , o kadar emeğe bir gün de başkalarının yaptığı (Ç)ALINTI lar kadar değer verseniz ne olur ?ölmessiniz...,, ATEİZM ! ATeist Üye
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek

tellcom

5 Mbps    Limitsiz    49TL

20Mbps    10GB KOTALI    39TL 

Fiyatlara KDV ve ÖİV dahildir.

5 Mbps için internete yükleme (upload) hızı 1 Mbps, 20 Mbps ve 100 Mbps için 5 Mbps’dır.

Ücretsiz kurulum ve aktivasyon kampanyası abonelik başlatılırken 12 aylık abonelik taahhüdü verilmesi durumunda geçerlidir. Aboneliğin 12 aydan önce iptali halinde Superonline 100 TL+KDV’yi kullanıcıya fatura eder.

Taahhütsüz aboneliklerde kurulum ve aktivasyon ücreti olan 100 TL+KDV ilk faturaya yansıtılır.

Superonline tarife, kota ve fiyatlarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Ayrıntılı bilgi için 444 222 0’ı arayın.

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
Toplam Hit: 4633 Toplam Mesaj: 14