folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Http://Www.Hizlial.Com U Nasıl Bilirsiniz?

Http://Www.Hizlial.Com U Nasıl Bilirsiniz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    koray
    koray's avatar
    Erkek

birçok şey aldım sorun olmadı notebook alacağım hatta =)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek

iyidir alışveriş yaptım daha önce kargo çabuk geldi sıkıntısız alışverişti.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sanalcaptan
    Sanalcaptan's avatar
    Erkek

Bende birçok defa alışveriş yaptım bi sıkıntı yaşamadım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

Daha önceden birkaç vaka yaşadım kendileriyle. Müşteri memnuniyeti benim için konuşmak gerekirse 6/10.

bir kaç kere çakallıklarına denk geldim. Şimdi bu adamlar Zamanında samsung 1 TB hdd satacaklar piyasa fiyatı 160 TL bunlar 130 TL den koymuşlar. Cumartesi günü ben dahil birçok kişi bu fiyattan kredi kartından çekim yaparak satın alıyoruz daha sonra pazartesi günü e-posta geliyor herkese

"Efendim biz hafta sonu olduğu için bilmiyorduk. 130 TL hdd mi olur o yüzden ürünü tedarik edemeyiz. Paranızı geri iade edelim mi yoksa üstünü tamamlayıp size satalım mı? Yada başka birşey almak ister misiniz?"

Bu ne lan Hafta sonu yanlış fiyat girilmişte, kimse dikkat etmemişte... Olum esnaf mantığıyla iş mi yapılır lan?_ Madem öyle hafta sonları kepengleri indirir gibi siteyide kapatın. Namaza gittim gelicem diye.

Bununla aynı 2 vaka yaşadım. Yaklaşık 2 sene önce. Ve daha önce ve sonrada bir kaç kere daha yaşandı bu vaka donanımhaberde görmüştüm.

Fiyatları bazen iyi olabiliyor. Fotoğraf makinesi almıştım sıkıntı çıkmamıştı.

Mesela fiyat hatasıyla açılmış ürün satmıştı VATAN BİLGİSAYAR adamlar hata bizimdir hepinize ürünleri yollayacağız dediler ve yolladılar.

Ben hepsini geçer sanalmarketim.com derim. Müşteri memnuniyeti açısında beni çok iyi tatmin ettiler.

DrKill tarafından 26/Eki/13 20:01 tarihinde düzenlenmiştir

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Olgunisik
    Olgunisik's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Daha önceden birkaç vaka yaşadım kendileriyle.

Ne gibi.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

https://eksisozluk.com/hizlial-com--1730736

46 sayfa yazı var.İstediğin kadar oku hocam.Ayrıca bu site Gold'un web sitesi.

mkyb tarafından 26/Eki/13 20:09 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek

notebook aldım gayet iyi şuanda kullanıyorum 1 yıl oldu :D n11 bak istersen

ZalımMadam.10.07.24
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OFree
    OFree's avatar
    Erkek

adamlar saglam tavsiye ederim alışverişim oldu g500 mouse aldım sıkıntıı yok

Freedoom is not free.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Erkek

birçok şey aldım gayet güvenilir bir site hocam

fukara hamam böceklerini zehirleyen adam.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sanane
    sanane's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Daha önceden birkaç vaka yaşadım kendileriyle. Müşteri memnuniyeti benim için konuşmak gerekirse 6/10.

bir kaç kere çakallıklarına denk geldim. Şimdi bu adamlar Zamanında samsung 1 TB hdd satacaklar piyasa fiyatı 160 TL bunlar 130 TL den koymuşlar. Cumartesi günü ben dahil birçok kişi bu fiyattan kredi kartından çekim yaparak satın alıyoruz daha sonra pazartesi günü e-posta geliyor herkese

"Efendim biz hafta sonu olduğu için bilmiyorduk. 130 TL hdd mi olur o yüzden ürünü tedarik edemeyiz. Paranızı geri iade edelim mi yoksa üstünü tamamlayıp size satalım mı? Yada başka birşey almak ister misiniz?"

Bu ne lan Hafta sonu yanlış fiyat girilmişte, kimse dikkat etmemişte... Olum esnaf mantığıyla iş mi yapılır lan?_ Madem öyle hafta sonları kepengleri indirir gibi siteyide kapatın. Namaza gittim gelicem diye.

Bununla aynı 2 vaka yaşadım. Yaklaşık 2 sene önce. Ve daha önce ve sonrada bir kaç kere daha yaşandı bu vaka donanımhaberde görmüştüm.

Fiyatları bazen iyi olabiliyor. Fotoğraf makinesi almıştım sıkıntı çıkmamıştı.

Aynısını yasamistim

Naber la?
Toplam Hit: 1882 Toplam Mesaj: 13