Http://Www.Kackisiyiz.Com/ - Türkiye Laiktir
-
hojalar bu sayac benim aklıma pek yatmadı
a.q biraz once denedim her f5 e basısımda 9 kişi artıyo hit.En az 10 kez denedim her seferinde 9 bilemedin 10
bu kadar tesadüf olmaz bence...
-
Eğer böyle bir kolpacılık varsa öncelikle allah belalarını versin.
Daha sonra şunu düşünğyorum pkklı bir site olmazda hani hackleye bilir sonra o site pirim yapar sonra çıkar cw gibi adamlar hackler.Bir daha adam sitesini geri alamayacak gibi hemde.Bakarsınız ki aaa cw kral.
Dibine kadar düşünürüm böyle şeyleri.Az yapılmadı zamanında.
-
Sayacı 1 milyon kişiden bile başlatabilir istediği gibi değiştirebilir :) Sonçta statcounter :D:D
-
bokum geldi bu ne biçim tasarım, ne biçim nizan intizam. bi form olur bi imza kampanyası olur bi yerlere mail neyim yollanır sitirin gidin amk
-
cumhuriyet@kackisiyiz.com muş adamların iletişim şeyler .. adamlarla konuşup daha güzel daha profesyolen bişiler hazırlanabilir ..
hem daha çok dikkat çeker hemde daha iii olur.ve hakkaten çok insan tıklıyo ..
-
Ben laikliğede cumhuriyetede bişi olacağını sanmıyorum neden kimden korkuyonuz.Bu kadar tırsak hareketler yapmayın iişiniz siteyemi kaldı,doğruluğu ne derece ayrıca devamlı IP girip bu sitenin sayacını arttırmakta mümkün.
-
Removed...
-
gerek yok msnde herkes yazıyor yok 10 kişye yolla flaan die ama hayatım boyunca ne yolladım nede reklamını yaptım böle şeylerin gerek yok.. orda isterse 1milyar yazsın isterse 1 kişi farketmez... önemli olan içimizdeki duygudur..
--
doguhan@ içerden çıkmışsın.. allah kurtarsın.. :D madalyanda pek bi güzel :D