Http://Www.Marmaragold.Com.Tr/ Hacked
-
guzel olmus guzel
-
aq adam burda bişey yapmış sizinle paylaşmış hepiniz muhalefet olmuşsunuz yok ne team falan
yok bok gibi ne lan bu iyisini siz yapında görelim ? kardeşim eline sağlık bir bok bilmeden hemen adama laf atıyorsunuz
yazık aq size çok yazık
-
YasamaK bunu yazdı:
-----------------------------
aq adam burda bişey yapmış sizinle paylaşmış hepiniz muhalefet olmuşsunuz yok ne team falan
yok bok gibi ne lan bu iyisini siz yapında görelim ? kardeşim eline sağlık bir bok bilmeden hemen adama laf atıyorsunuz
yazık aq size çok yazık
-----------------------------10 Subat 2008 (Pazar) 14:15 tarihinde yazıldı.
Vah vah ... :)
-
arkadaş kusura bakmada sana zarar vermeyen çıkarlarına ters düşmeyen bir kişiye kuruma yada kuruluşa neden zarar verirsiniz anlamam.
Bu bence kendi egonu tatmin etme çabalarıdır.
Hoş güzel bilgin var belli.Git pkk sitelerini hackle dostum.
Şimdi bu adamlar seni mahkemeye verse mahkemelerde sürünsen yazık değil mi ?
Bende ticaretle uğraşıyroum.Şahsen birisi benim siteme zarar verse ben acımaz süründürürdüm..
Altın işi ile uğraşan kuyumculuk işi olan çarşıda bir çok tanıdık arkadaşlar var.Ve emin ol bu kuyumculuk işi ile uğraşan adamlar çok sağlam adamlardır.
işi inada bindirmesinler yemin ederim adamın götünü keserler.elaleme rezil ederler.Keşke mahkemeye verseydide kurtulsaydım dersiniz.
Gözümün önünde kendilerine ufak bir yamuk yapan adamı koskaca kapalı çarşıda dövdüler, elinden arabasını evini aldılar .anadan doğma soyup şehire 200 km uzakta biryere attılar.Polis bile birşey yapamadı..
He yanlış anlaşılmasın benim senle kişisel bir sorunum yok.ama sakat işler bunlar.bir heves uğruna Kendinize yazık etmeyin
-
adam hacker beyler
-
Amaç ?